Kirjoittanut

He rakastuivat teineinä, valehtelivat ikänsä päästäkseen naimiisiin nuorina ja kuolivat samana päivänä 70 avioliittovuoden jälkeen

Kenneth ja Helen tapasivat Ohiossa teini-ikäisinä. He halusivat naimisiin niin kovasti, että Kenneth valehteli olevansa 21-vuotias, vaikka todellisuudessa hän oli vielä 20. Hän olisi kyllä tullut täysi-ikäiseksi muutaman päivän kuluttua, mutta rakastunut pariskunta ei malttanut odottaa päivääkään.

He kasvattivat yhdessä kahdeksan lasta – ja silti he jaksoivat aloittaa jokaisen aamun pitämällä toisiaan kädestä kiinni ja kiittämällä siitä, että heillä on toisensa. Lapset tiesivät aina, että kun he menettäisivät toisen vanhemmistaan, toinenkin lähtisi hyvin pian.

Ja niin kävi. Kenneth ja Helen olivat yhdessä yli 70 vuotta, ja vain 15 tuntia sen jälkeen, kun 92-vuotias Helen menehtyi, lähti myös hänen 91-vuotias rakkaansa.

0 Kommentit pois päältä artikkelissa He rakastuivat teineinä, valehtelivat ikänsä päästäkseen naimiisiin nuorina ja kuolivat samana päivänä 70 avioliittovuoden jälkeen 201 01 lokakuun, 2015 Etusivu, Ihmiset, Koskettavat lokakuu 1, 2015

Kommentit