Kirjoittanut

Koulubussin kuljettajan kirje vanhemmille osoittaa, että toivoa ihmiskunnalle löytyy sittenkin!

Joka päivä useat lapset lähtevät kouluun pala kurkussaan – heidät koetaan erilaisina ja ehkä heitä syrjitään ja kiusataan.

Kun koulubussin kuljettaja Cindy Clausen näki miten eräät sisarukset kohtelivat liikuntavammaista poikaa, hän ei enää kyennyt olemaan hiljaa vaan kirjoitti heidän vanhemmilleen lapun.

Usein kun lapsi saapuu kotiin lapun kanssa, se tarkoittaa, että jälkikasvu on keksinyt jäyniä, lintsannut tai pahimmassa tapauksessa kiusannut muita oppilaita. Kun sisarukset Annaliese ja Jorge eräänä päivänä tulivat kotiin mukanaan lappu koulubussin kuljettajalta, vanhemmat eivät tienneet miten reagoida.

Facebookin Love What Matters-sivulle jakamassaan kirjeessä Annaliesen ja Jorgen vanhemmille, Jorge Seniorille ja Leonorille, Clausen kirjoittaa:

”Rakkaat Jorge ja Leonor,

Minun on aivan pakko kirjoittaa teille kertoakseni, miten kauniita lapsenne ovat, sisältä ja ulkoa! Sen on pakko olla lähtöisin kotoa, kärsivällisyydestänne ja kasvatuksestanne, esimerkistä jota annatte ja opetatte.

Bussillani matkustaa Jackson-niminen lapsi. Molemmat lapsenne ovat osoittaneet hänelle hurjasti myötätuntoa ja tukea. Joka päivä lapsenne kysyvät, voivatko istua Jacksonin kanssa.

Toisinaan Jackson on surullisen näköinen astuessaan bussiin, mutta heti nähdessään Anneliesen ja Jorgen hän hymyilee. Jacksonilla on vaikeuksia kävellä ja hänellä saattaa kestää hetki päästä paikalleen istumaan.

Tänään Anneliese kurkisti paikaltaan ja sanoi, ”anna mennä, Jackson, pystyt siihen” ja kun pääsimme koululle asti Jorge kantoi Jacksonin repun ulos.

Tiedän, että tiedätte miten upeita lapsenne ovat, mutta halusin teidän tietävän, että se näkyy!

Cindy Clausen
Bussi #50″

Aikana jolloin ihmiset ovat niin kiireisiä ja uppoutuneet itseensä, on ihanaa lukea lapsista jotka välittävät ja tukevat toisia. Se jos mikä luo toivoa tulevaisuudelle!

Lähde: Newsner

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Koulubussin kuljettajan kirje vanhemmille osoittaa, että toivoa ihmiskunnalle löytyy sittenkin! 7 22 marraskuun, 2016 Ihmiset, Iloiset, Koskettavat marraskuu 22, 2016

Kommentit