Kirjoittanut

Kun nainen törmäsi lomamatkallaan tähän koiraan, hän ei voinut kääntää sille selkäänsä…

Meagan oli lomamatkalla Thaimaan auringon alla. Hän näki reissullaan paljon kulkukoiria, mutta erityisesti yksi kiinnitti hänen huomionsa. Meagan törmäsi rannalla koiraan, jonka takajalat olivat halvaantuneet. Hiekkaan jäi jäljet, kun koira raahasi itseään etutassuilla eteenpäin. Näky oli todella surullinen.

Meagan ei voinut kävellä koiran ohi ja jättää tätä oman onnensa nojaan. Hän rapsutteli koiraa ja huomasi, miten ystävällinen ja kiltti se oli. Meagan sääli koiraa todella paljon ja otti sen mukaansa.

Lukuisista etsinnöistä ja yrityksistä huolimatta Meagan ei löytänyt Thaimaasta eläinsuojeluyhdistystä, joka olisi voinut ottaa koiran hoiviinsa. Hän ei voinut viedä koiraa takaisin rannalle kärsimään, vaan keksi jotain paljon parempaa. Hän aikoi adoptoida koiran ja ottaa tämän mukaansa Kanadaan.

Koiran tuominen Thaimaasta Kanadaan vaati paljon järjestelyitä ja rahaa. Meagan kertoi tilanteensa sosiaalisessa mediassa ja avasi sivuston, jonka kautta ihmiset pystyivät lahjoittamaan rahaa koiran hoitokuluihin ja lentomatkoihin. Hän ei osannut aavistaakaan, kuinka nopeasti tarina tulisi leviämään. Lahjoituksia sateli joka puolelta maailmaa.

Meagan vei koiran eläinlääkärin vastaanotolle, jossa sen tila tarkistettiin. Koira ei ollut vielä valmis lentämään sen huonon terveydentilan takia. Eläinlääkärillä koira hoidettaisiin kuntoon, mutta siinä menisi aikaa.

Meagan ei voinut jäädä Thaimaahan odottamaan, vaan lensi takaisin Kanadaan loman päätyttyä. Hän oli jatkuvasti yhteydessä eläinlääkäriin, jossa koiraa hoidettiin. Kahden kuukauden kuluttua lahjoituksia oli tullut 6000 dollarin edestä. Se riitti todella hyvin koiran hoitokuluihin ja kuljetukseen. Sen lisäksi eläinlääkäristä ilmoitettiin, että koira on tarpeeksi terve lentämään.

Leoksi nimetty koira pääsi vihdoin Kanadaan uuden omistajansa luokse.

Kun Meagan näki koiran ensimmäistä kertaa rannalla…

… hän rakastui siihen täysin.

Hän päätti adoptoida koiran ja tuoda sen Kanadaan.

Koiraa ei kuitenkaan pystytty heti kuljettamaan, sillä sen terveydentila oli huono.

Kahden kuukauden päästä koira oltiin saatu kuntoon ja lahjoituksia oli tullut tarpeeksi.

Koira pääsi vihdoin uuteen kotiinsa, uuden omistajansa luokse.

Ensimmäistä kertaa elämässään sillä oli oma koti.

Sen piti totutella Kanadan kylmyyteen.

Koiran takajalat olivat halvaantuneet, mutta pian siihenkin saatiin apua…

… nimittäin Leo-koira sai ihan oman pyörätuolin! Pitkästä aikaa se pystyy taas kävelemään ja juoksemaan.

Ja vihdoin sillä on koti ja pehmeä peti, missä se saa nukkua yönsä rauhassa.

Lähde: Imgur

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Kun nainen törmäsi lomamatkallaan tähän koiraan, hän ei voinut kääntää sille selkäänsä… 3116 21 elokuun, 2015 Eläimet, Etusivu, Koskettavat, Kuvat elokuu 21, 2015

Kommentit