Kirjoittanut

Kymmenen karmivinta asiaa jota lapset ovat sanoneet

Lapset tunnetusti saattavat sanoa aivan hulvattoman hauskoja asioita, vai mitä? No, eivät nämä lapset. Nämä lapset ovat sanoneet todella karmivia asioita! Bored Panda kokosi kammottavimmat kertomukset ihmisten jakamista tarinoista joita lapset olivat sanoneet.

1.

Olin siskoni, tämän miehen ja heidän kaksivuotiaan tyttärensä kanssa. Keskustelimme rakkaista jotka olivat hiljattain poistuneet keskuudestamme (isäni oli äskettäin kuollut). Lankoni haki kuvan äidistään joka oli kuollut auto-onnettomuudessa hänen ollessaan kuusivuotias näyttääkseen sen minulle. Kun siskontyttöni näki kuvan hän alkoi nauraa. Kysyimme häneltä, mikä häntä nauratti niin kovasti ja hän katsoi meitä ja sanoi ”Tuo on erityinen ystäväni joka laulaa minulle”.
Puistattaa edelleen kun ajattelen tätä.

2.

”Jatka unia, sänkysi alla ei ole mitään.”
”Hän on takanasi nyt.”
En vieläkään ole toipunut tästä, muistokin puistattaa.

3.

Kävellessämme hautausmaan ohi (silloin) 3-vuotias poikani totesi huolettomasti ”Veljeni on tuolla.” Kun muistutin häntä, ettei hänellä ole veljeä hän sanoi ”Ei äiti… ennen. Kun toinen nainen oli äitini.”

4.

Olin nukuttamassa kaksivuotiastani. ”Hyvästi, isä” hän sanoi. Sanoin ”Ei, sanotaan hyvää yötä”. Hän vastasi ”Tiedän. Mutta tällä kertaa se on hyvästi”. Jouduin käymään useamman kerran tarkistamassa, että hän oli tallella ja kunnossa.

5.

Kun poikani oli pieni, puhuin hänelle paljon perunoiden viljelystä. Selitin, miten niiden kasvaessa ne pitää mullata, ja hän sanoi ”Tein tuota, kun olin vanha mies”.

6.

Miksi itket?
”Paha mies”
Mikä paha mies?
”Tuolla.” hän sanoi ja osoitti pimeään nurkkaan huoneessa.
Nurkan viereisessä kirjahyllyssä ollut lamppu putoaa hyllystä samalla hetkellä kun käännyn katsomaan.
Hän nukkui meidän sängyssämme sinä yönä.

7.

Äitini oli vahtimassa tytärtäni kun olin lääkärissä ja sanoi ”Ei, isoäiti, äiti ei tule enää tänään. Hän oli pahassa, pahassa onnettomuudessa. Hän ei pääse hakemaan meitä”. Olin samalla hetkellä tosiaan ollut onnettomuudessa jossa olin melkein kuollut. Kenellekään perheestäni ei vielä oltu ilmoitettu.

8.

Siskoni, Hayley, syntyi tasan kaksi kuukautta isoisoäitini kuoleman jälkeen. Eräänä päivänä hän heräsi ja ilmoitti, että oli hänen yhdeksäskymmenesviides syntymäpäivänsä. Kun yritimme puhua hänelle järkeä hän alkoi itkeä ja sanoi että hänen oikea nimensä oli Irene (isiisoäitimme nimi), eikä Hailey. Tätä jatkui koko päivän, ja seuraavana päivänä hän ei muistanut tästä mitään.

9.

Olin syvässä unessa kun aamukuuden aikoihin heräsin nelivuotiaan tyttäreni kasvot vain senttejä omistani. Hän katsoi suoraan silmiini ja kuiskasi ”Tahdon kuoria kaiken ihosi”.
Avatakseni vähän taustaa, olin palanut auringossa edeltävällä viikolla ja ihoni alkoi kuoriutua seurauksena. Kuitenkin tapahtumahetken unenpöpperöisessä tilassa se oli todella puistattavaa parin sekunnin ajan. En tiennyt näinkö unta vai mitä oli meneillään.

10.

Viisivuotiaani kysyi, milloin hän täyttäisi 23 – sanoin, että kahdeksantoista vuoden päästä – ja hän vastasi ”No, toivottavasti en kuole taas, koska sen ikäinen olin kun viimeksi menin taivaaseen”.

 

Osaan tarinoista kirjoitusasua on muokattu selkeydeksi.

Lähde: Bored Panda

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Kymmenen karmivinta asiaa jota lapset ovat sanoneet 5 12 joulukuun, 2016 Ihmiset joulukuu 12, 2016

Kommentit