Kirjoittanut

Lähellä kuolemaa käynyt koditon kissa pitää nykyään huolta eläinlääkärissä olevista sairaista eläimistä

Tämä koskettava tarina kumoaa kaikki oletukset siitä, että kissat ovat muka kylmäsydämisiä jääräpäitä. Radamenes-nimisellä mustalla kissalla on nimittäin todella lempeä luonne ja hyvä sydän.

Radamenes oli itse potilaana eräässä Puolassa sijaitsevassa eläinlääkärissä, kun se kävi lähellä kuolemaa hengitystieinfektion takia. Ohikulkija oli nähnyt sen makaamassa huonossa kunnossa kadulla ja vei tämän eläinlääkäriin. Siellä epäiltiin, ettei kissa enää parantuisi, vaan se pitäisi mitä luultavammin lopettaa. Vaikka Radamenes oli eläinlääkärissä useita päiviä, kukaan ei kaivannut sitä, eikä soitellut sen perään. Se oli mitä luultavammin kulkukissa, vailla rakastavaa kotia.

Eräs aamu hoitohenkilökunta sai hieraista silmiään, kun he näkivät Radamenesin halimassa sairasta kissaa. Kuolemaisillaan oleva Radamenes oli tehnyt ihmeparantumisen ja halusi nyt auttaa muita eläimiä parantumaan.

Radamenes nukkuu kipeiden eläimien vierellä, pesee niitä, halii ja on läsnä. Henkilökunta sanoo, että Radamenesin läsnäololla tuntuu olevan oikeasti parantava vaikutus. Tarina mustasta sairaanhoitajakissasta on levinnyt ihmisten tietoon, ja monet tulevat myös katsomaan sitä eläinlääkäriin.

Aikaisemmin kadulla asunut kissa saa nyt asua eläinlääkärin tiloissa, missä siitä pidetään huolta, ja se pitää huolta muista.

Lähde: tvnmeteo.tvn24.pl

Via: Boredpanda

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Lähellä kuolemaa käynyt koditon kissa pitää nykyään huolta eläinlääkärissä olevista sairaista eläimistä 1168 08 lokakuun, 2015 Eläimet, Etusivu, Koskettavat lokakuu 8, 2015

Kommentit