Kirjoittanut

Mies haukkuu tarjoilijan joka päivä – hänen kuolemansa jälkeen paljastuu täysin käsittämätön asia

mies-tarjoilija

Kohtele muita, kuin itse toivoisit itesäsi kohdeltavan on ehkä kliseinen sanonta, mutta kliseet ovat usein kliseitä todenmukaisuutensa takia. Mikään ei ehkä todista sitä, niin kuin kuin tämä uskomaton Melina Salazarin tapaus.

Ravintolassa, jossa Melina Salazar on töissä tarjoilijana, ei yksikään asiakas jää vaille lämmintä ja hymyilevää palvelua. Melina inspiroi kaikkia ympärillään näkemään positiiviset asiat elämässä.

Seitsemän vuoden ajan, joka päivä, hänen työpaikalleen tuli Walter ”Buck” Swords-niminen mies syömään. 89-vuotias mies ei kuitenkaan ollut helpoin asiakas. Hän oli epäkohtelias, aiheutti kaaosta raivonpuuskillaan ja valitti jatkuvasti kaikesta. Kukaan ei pitänyt miehestä eikä jaksanut enää edes yrittää kohdella häntä hyvin. Paitsi Melina.

Joka päivä Melina palveli miestä hymyillen ja vaihtoi aina pari sanaa tämän kanssa, vaikka sai kiitoksena vain pahantuulista haukkumista.

Vuodet vierivät ja sama toistui päivittäin. Asiakaskohtaamisesta muodostui Melinalle lähes terapeuttinen kokemus sen konsistentin luonteen vuoksi. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttui. Buckia ei näkynyt ravintolassa.

Melania suuntasi pikimmiten lukemaan paikallislehden kuolinilmoitukset. Asia oli kuten Melania oli pelännyt; Buck oli kuollut.

Seuraavana päivänä ravintolaan ilmestyy asianajaja etsimään Melaniaa. He käyvät istumaan, ja nopeasti puheeksi tulee Walter ”Buck” Swords. Ilmenee, että Buck on puhunut vuosia siitä, miten lämmin ja ystävällinen Melania on ollut ja miten hän aina odotti innolla ravintolassa asioimista.

Melania kuunteli hymy huulillaan, mutta vain sekunteja myöhemmin seurasi todellinen shokki!

Buck ei nimittäin vain puhunut lämpimästi hänestä, vaan jätti hänlle perintönsä. Perinnön, joka oli 50 000 dollaria (noin 47 000€) ja auto. Melania ei pystynyt pidättelemään kyyneleitä kuunnellessaan asianajajaa.

Hyvät teot palkitaan aina – tavalla tai toisella. Toivottavasti Melina inspiroi meitä kaikkia olemaan ystävällisempiä muille ja yrittämään katsoa muiden heikkouksia sormien läpi. Vaikka ei perisikään kymmeniä tuhansia euroja, mitään menetettävää ei ole! ♥

Lähde: Newsner

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Mies haukkuu tarjoilijan joka päivä – hänen kuolemansa jälkeen paljastuu täysin käsittämätön asia 1 05 joulukuun, 2016 Yleinen joulukuu 5, 2016

Kommentit