Kirjoittanut

Mies löysi koiran metsästä ja antoi sille kodin – tämä hyvä teko pelasti lopulta hänen henkensä

Pienellä paikkakunnalla asuva Derik Hodgson löysi eräs talvinen päivä koiranpennun haahuilemasta metsästä. Kukaan ei tunnistanut sitä omakseen, joten Derik vei Badgeriksi nimenneen koiran kotiinsa. He ovat olleet yhdessä siitä asti, jo yli 10 vuotta.

Derik ja Badger käyvät talvisin usein hiihtoreissuilla. Eräs hiihtoreissu meinasi kuitenkin koitua Derikin kohtaloksi, kun hän liukastui ja mursi pahasti jalkansa. Miehellä ei ollut kännykkää mukanaan, ja ulkona oli todella kylmä. Derik ei pystynyt liikkumaan, ja hänen ruumiinlämpönsä alkoi hiljalleen laskea.

Onneksi Badger oli mukana. Mies tarttui sitä kaulapannasta, ja koira raahasi omistajansa jäätä pitkin toiselle puolelle järveä, missä naapuri asui. Naapuri oli onneksi kotona, ja Derik sai apua. Hän ei olisi kuitenkaan selvinnyt hengissä ilman uskollista 11-vuotiasta ystäväänsä.

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Mies löysi koiran metsästä ja antoi sille kodin – tämä hyvä teko pelasti lopulta hänen henkensä 113 13 toukokuun, 2015 Eläimet, Etusivu, Koskettavat, Yleinen toukokuu 13, 2015

Kommentit