Kirjoittanut

Nainen julkaisi kuvan, jossa hänellä ei ole meikkiä, ja sai niskaansa nettikiusaajat – nyt hän puolustaa aitoa kauneutta

20-vuotias opiskelija Ashley VanPevenage meni ystävänsä meikkikouluun, sillä tämä halusi näyttää, miten vaikean aknen voi peittää. Meikkitaiteilija julkaisi kuvan aiemmin tänä vuonna Instagram-tilillään.

Vähän ajan kuluttua kuva levisi sosiaalisessa mediassa – erittäin ilkeiden kommenttien kera. ”Voin viettää hänen kanssaan aikaan, kunhan en näe häntä ennen aamukymmentä.” ”Tämän takia nainen kannattaa viedä treffeillä uimaan.”

Ashley kertoi liikkuneensa aiemmin julkisilla paikoilla ilman meikkiä, mutta kun kuva levisi kaikkialle, hän alkoi hävetä itseään. Pian Ashley kuitenkin tajusi, ettei hän ole sellainen ihminen, joka haluaa peittää kasvonsa muiden takia.

Niinpä hän rohkaistui ja julkaisi lyhyen videon nettikiusaajilleen.

Videon avulla hän haluaa auttaa muita, jotka kärsivät huonosta ihosta, ja joutuvat kokemaan kiusaamista tai häpeää sen takia. Tai jotka saavat kuulla tietämättömien ihmisten kommentteja siitä, miten aknea pitäisi hoitaa: ”älä käytä niin paljon meikkiä” tai ”ota aurinkoa kasvoille”. Akne on hormonaalista tai perinnöllistä.

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Nainen julkaisi kuvan, jossa hänellä ei ole meikkiä, ja sai niskaansa nettikiusaajat – nyt hän puolustaa aitoa kauneutta 64 13 lokakuun, 2015 Etusivu, Ihmiset, Koskettavat lokakuu 13, 2015

Kommentit