Kirjoittanut

Pikaruokaketjun työntekijät näkevät naisen itkevän autossa – heidän reaktionsa tilanteeseen on sanoinkuvaamattoman sydäntä lämmittävä

Barbara Dannerin päivä näytti alkavan kuin mikä tahansa päivä – hän ajoi tapansa mukaan Vancouverilaisen Dutch Bros-ketjun toimipisteen autokaistalle hakemaan aamukahviaan. Hetken kuluttua hän kuitenkin totesi, ettei jono hänen edessään liikkunut lainkaan. Hän huomasi, että asiakaspalvelija luukulla keskusteli vuorossa olevan auton kuljettajan kanssa. Hetken päästä kaksi asiakaspalvelijaa lisää liittyivät luukulle. Kun Barbaran vuoro vihdoin koitti, hän sai kuulla syyn viivästykseen.

Näin Barbara itse kertoo tapahtumista:

”Otin tämän kuvan jonottaessani 138th Avenuen Dutch Brosilla. Selvisi, että nuori nainen jonon edessä oli menettänyt 37-vuotiaan aviomiehensä eilisiltana. Kun DB:n pojat ja tytöt huomasivat naisen olevan tyäsin rikki, he lopettivat kaiken muun ja rukoilivat hänen kanssaan useita minuutteja, kutsuivat hänet sisään rukoilemaan ja saamaan tukea ja mitä ikinä muuta hän kaipasi. Rukouksia perheelle, ja tiedätte mistä käydä ostamassa kahvinne!”

Todella sydäntälämmittävää ja inspiroivaa toimintaa! Yritetään muistaa, ettei yksi ihminen voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin auttaakseen muita.

Lähde: Newsner

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Pikaruokaketjun työntekijät näkevät naisen itkevän autossa – heidän reaktionsa tilanteeseen on sanoinkuvaamattoman sydäntä lämmittävä 12 10 marraskuun, 2016 Ihmiset, Koskettavat marraskuu 10, 2016

Kommentit