Kirjoittanut

Pikkutyttö ja vanha mies ovat parhaita ystäviä – tarina joka saa jokaisen hymyilemään

Tarina Norahista ja hänen parhaasta ystävästään Dan-herrasta (Mr. Dan) on ihastuttava tarina joka jälleen kerran todistaa miten ystävyys ylittää kaikki rajat – oli kyse sitten isästä, välimatkasta tai ulkomuodosta.

Neljävuotias Norah oli nelivuotissyntymäpäivänään ostamassa muffinsseja kaupasta äitinsä kanssa, kun he ohittivat yksin olevan vanhan miehen.

”Hei vanha ihminen! Minulla on synttärit tänään”, Norah tervehti tulevaa sydänystäväänsä ja pyysi häntä kuvaan kanssaan. Dan-herran kasvoit alkoivat loistamaan ilosta eikä hän voinut kieltäyty suloisen lapsen pyynnöstä. Sen päivän jälkeen kaksikko on ollut parhaita ystäviä!

Norah kyläilee Dan-herran luona joka viikko ja huolehtii, että hänellä on lämmin ja tarpeeksi hänen lempijuustoaan. Norah on auttanut parantamaan Dan-herran surua, tämän vaimo nimittäin kuoli kahdeksan kuukautta ennen kuin hän ja Norah tapasivat.

Yhdessä he ovat juhlineet Dan-herran 82-vuotissyntymäpäivää ja Halloweenia yhdessä.

”Heillä on 78 vuotta ikäeroa. Jotenkin heidän sydämensä ja sielunsa tuntuvat tunnistavan toisensa jo aikojen takaa.” sanoo Norahin äiti, Tara.

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Pikkutyttö ja vanha mies ovat parhaita ystäviä – tarina joka saa jokaisen hymyilemään 2 13 joulukuun, 2016 Ihmiset, Iloiset, Koskettavat, Videot joulukuu 13, 2016

Kommentit