Kirjoittanut

Rankan alun elämälleen saanut koira pääsee valistemaan itselleen ensimmäisen aivan oman lelunsa

Roo-koira sai elämälleen vaikean ja epävarman alun. Se jätettiin kodittomien koirien kotiin jo pentuna jossa se lopetettaisiin pian jos kotia ei löytyisi. Vaikka Roo oli terve ja todella kiltti, sen mahollisuudet eivät näyttäneet hyvältä. Monissa vastaavissa laitoksissa nimittäin on enemmän koiria kuin kapasiteettia huolehtia niistä joten jonkin ajan päästä ne lopetetaan.

Roolla kuitenkin kävi satumainen onni!

Roo ei koskaan ollut asunut turvallisessa kodissa. Se ei koskaan ollut saanut leikkiä vapaana eikä sillä koskaan ollut ollut omaa lelua. Kaikki kuitenkin muuttui kun Brian Beker näki sen koirakodissa. Hän päätti adoptoida Roon ja antaa sille kaiken sen mitä sillä ei ollut aiemmin ollut. Nyt Roo elää ihanaa, turvallista elämää omistajansa kanssa.

Tällä videolla on taltioitu kun Roo viedään ensimmäistä kertaa lemmikkikauppaan jossa se saa valita itselleen minkä tahansa lelun se haluaa. On sydäntälämmittävää seurata, miten Roo tutkii lelutarjontaa pitkään ja hartaasti ennen päätöksensä tekoa. Tarkan pohdinnan ja tutkimisen jälkeen valinta kohdistuu suloiseen pehmosiiliin.

Tätä ihanaa videota voisi katsoa koko päivän uudestaan ja uudestaan!

Lähde: Newsner

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Rankan alun elämälleen saanut koira pääsee valistemaan itselleen ensimmäisen aivan oman lelunsa 2 13 joulukuun, 2016 Eläimet, Iloiset, Koskettavat, Videot joulukuu 13, 2016

Kommentit