Kirjoittanut

Suomalaisisä perusti Facebook-ryhmän, joka kerää lahjoituksia vähävaraisten lasten syntymäpäiväjuhliin

Tässä yksi hyvä mielen uutinen jälleen Suomesta.

Kahden lapsen isä Jani Salo pisti pystyyn erittäin tärkeän Facebook-ryhmän nimeltä Parhaat Synttärit Ikinä. Ryhmän tarkoitus on auttaa lapsiperheitä, joilla ei ole varaa toteuttaa syntymäpäiväjuhlia. Sivusto ei kerää rahaa vaan auttajat voivat lähettää perheelle esimerkiksi lahjoja, synttäritarvikkeita, synttäritarjottavaa tai lahjakortteja.

Toteutus on yksinkertainen. Avun tarpeessa olevat perheet lähettävät hakemuksen, mitä he toivoisivat syntymäpäiville. Facebookissa kerrotaan kunkin perheen lahjatoiveista. Jokainen auttaja voi sitten valita synttärisankarin, jota haluavat tukea.

”Lapset eivät toivo synttäreiltään paljoa. Usein yksikin, todella toivottu lelu voi pelastaa koko syntymäpäivän. Vanhempia puolestaan auttaa, jos ihmiset voivat tukea esimerkiksi tarjottavien kanssa tai juhlatilan löytämisessä”, Jani kertoo.

Mukana on myös useita yrityksiä, jotka ovat lahjoittaneet juhlia varten muun muassa juhlakoristeita, vaatepaketteja sekä konditoria-tason kakkuja.

Auta sinäkin!

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Suomalaisisä perusti Facebook-ryhmän, joka kerää lahjoituksia vähävaraisten lasten syntymäpäiväjuhliin 411 24 helmikuun, 2015 Etusivu, Ihmiset, Koskettavat helmikuu 24, 2015

Kommentit