Kirjoittanut

Tässä kissapariskunta joka on korviaan myöten rakastunut – ja kaikki niihin!

Rakastuminen – todennäköisesti maailman paras tunne. Tässä ovat kuusikuukautiset kissanpennut Louie ja Luna – koko internetin uudet suosikkikissat.

Niiden omistaja James kertoi adoptoineensa parivaljakon kun ne olivat kymmenenviikkoisia yhdessä tyttöystävänsä Laurenin kanssa.

”He ovat olleet erottamattomia siitä asti ja tekevät kaiken yhdessä. He syövät, nukkuvat ja tuhoavat joulukuustani yksikkönä”, James kertoo.

Siitä asti kun kissat muuttivat heille, James on jakanut kuvia niistä Twitter-tililleen ja ihmiset ovat hullaantuneet pariskuntaan toden teolla. James keroo kissojen suhtautuneen uuteen julkisuuteensa ongelmitta.

”Olen nähnyt ihmisten sanovan asioita kuten ’Tämä kultasi päiväni’, ’Itkettää, kuinka kaunista tämä on’, tai vastaavaa,” James sanoo. ”Tykkään nähdä ihmisiä onnellisena, ja olen iloinen että he voivat luottaa kissakuviin antamaan onnea.”

Lähde: Buzzfeed

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Tässä kissapariskunta joka on korviaan myöten rakastunut – ja kaikki niihin! 1 12 joulukuun, 2016 Eläimet, Eläimet, Hauskat, Iloiset, Koskettavat, Kuvat, Luonto joulukuu 12, 2016

Kommentit