Kirjoittanut

Vauva hylättiin jäätymään kuoliaaksi – lue, miten tämä kissa puuttuu tilanteeseen

Eläimillä on erityinen kyky huomata, kun asiat eivät ole kohdillaan. Siitä on kuultu lukuisia tarinoita, mutta tämä pienen vauvan ja Masha-kissan tapaus on ehdottomasti selkeimpiä todisteita eläinten ihanuudesta ja uskomattomuudesta.

Tarinan sankari on koditon kissa, Masha. Se on elänyt koko ikänsä ikänsä Obinskin kaduilla. Onneksi Obinsk on täynnä hyväsydämisiä ihmisiä jotka ovat ruokkineet Mashaa ja välillä pakkasten yltyessä päästäneet sen koteihinsa yöksi.

kissa-vauva7

68-vuotias Irna Lavora lähti eräänä päivänä viemään roskia, kun hän kuuli omituisen äänen. Ääni tuntui kantautuvan kellarista ja mitä enemmän hän kuunteli ääntä, sitä enemmän hän vakuuttui äänen olevan kissan naukumista. Irna ajatteli Mashan ehkä olevan haavoittunut ja kiirehti portaat alas kellariin.

Mitä hän löysi kylmästä ja kosteasta kellaritilasta oli todella järkyttävää.

Irna näki pienen vauvan pahvilaatikossa kellarin lattialla. Vieressä makasi Masha.

Viranomaiset uskovat, että löytöhetkellä 12-viikkoinen vauva oli ehtinyt maata jo useita tunteja kellarissa. Vauvan ruumiinlämpö oli kuitenkin yllättävän normaali, kiitos Mashan joka oli maanut vauvan vieressä lämmittämässä häntä ja pitämässä hänelle seuraa. Jos Masha kuitenkaan ei olisi löytänyt häntä, hän olisi hyvin todennäköisesti kuollut.

kissa-vauva6

Vauva kiidätettiin nopeasti sairaalaan ambulanssilla. Kissan äidinvaistot näyttäytyivät tällöinkin – silminnäkijöiden mukaan Masha oli juossut ambulanssin vieressä ja maukunut.

”Hän oli todella huolissaan kun huostaanotimme vauvan. Hän juoksi aivan perässämme ja ulvoi. Se oli todella koskettava näky”, kertoo ambulanssikuski Vera Ivanina.

Silminnäkijät kertovat myös, että kissa odotti tunteja kadulla ambulanssin ja vauvan paluuta.

Vauva on poliisin mukaan toipunut hyvin koettelemuksesta ja vanhempien etsintä aloitettiin heti.

”Se (Masha) on todella rauhallinen ja kiltti, joten kun kuulin sen naukumisen ajattelin hänen ehkä loukkaantuneen. Varmasti Mashan äidinvaistot olivat ottaneet vallan ja se halusi suojella vauvaa”, kertoo Irna Lavora.

 

Lähde: Newsner

Kuvat: Youtube

0 Kommentit pois päältä artikkelissa Vauva hylättiin jäätymään kuoliaaksi – lue, miten tämä kissa puuttuu tilanteeseen 2 07 joulukuun, 2016 Eläimet, Koskettavat, Videot joulukuu 7, 2016

Kommentit