Vanhenemista ei välttämättä huomaa päivittäin, mutta pitkän ajan kuluessa erot ovat todella suuria. Näissä animoiduissa kuvissa näkee loistavasti kuinka tietyt kasvonpiirteet muuttuvat todella paljon kun taas toiset pysyvät samanlaisina.

On hauskaa myös huomata että nenä ja korvat kasvavat koko ihmisen elinajan. Näiden ihmiset kasvot kätkevät alleen paljon muistoja ja tunteita.

Kuvien lähde: gifcraft

Videon voit katsoa osoitteesta:  dovga.com

Helsingin keskustan Stockmannin tavaratalossa Hulluilla Päivillä tänään vieraillut isä ja hänen kaksivuotias poikansa kokivat omituisia hetkiä. Sähköhammasharjaa ostamaan tullut isä oli pyytänyt myyjältä ilmapalloa pojalleen – jos poika sattuisi eksymään tungoksessa, isä löytäisi lapsensa nopeasti. Myyjä antoi pallon, ja he jatkoivat matkaa.

Hetkeä myöhemmin infopisteessä työskennellyt myyjä oli alkanut huutaa isälle ja pienelle pojalle, että ilmapallo pitää palauttaa, ja vaatinut isää paljastamaan myyjän nimen, joka pallon antoi. Koska hän ei kertonut myyjän nimeä, paikalle hälytettiin vartija, joka ohjasi isän ja pojan ulos selvittämään asiaa.

Stockmannin henkilökunnan omituisesta käytöksestä hämmästynyt isä kuvasi videolle, kuinka vartija ottaa heille annetun ilmapallon pieneltä pojalta pois.
Stockmann on pahoitellut asiaa Facebook-sivullaan.

Kun jäätävä väsymys iskee, ei hätää. Pitää vaan löytää sopiva asento ympäristö huomioiden ja antaa silmäluomien painua kiinni ja unen tulla. Tässä 22 ihmistä, jotka ovat löytäneet näemmä täydellisen sopivan paikan ja asennon nukkua.

Yoshi Tanenbaum on 18-vuotias yhdysvaltalainen skeittaaja. Hän aloitti harrastuksensa 9-vuotiaana, ja on nyt yksi Yhdysvaltojen parhaista skeittaajista. Hän on voittanut monia kilpailuja, saanut julkisuutta, sekä useita tunnettuja sponsoreita kannustamaan hänen harrastustaan.

Vaikka ei lajista paljoa tietäisikään, niin videon katsottua monen suut saattavat loksahtaa auki hänen uskomattomien taitojensa vuoksi. Vaikka Yoshi on vasta 18-vuotias, hänen skeittitaitonsa ovat paremmat kuin monella muulla ammattilaisella.

Videolla miehet ja naiset vaihtavat kuntosalilla roolejaan sekä juttuaiheisiin että laitteiden käyttöön ja kuntoiluun liittyen. Vaikkakin kyse on tässä tapauksessa hyvin perinteisistä ja stereotyyppisistä rooleista, ja jokainen nainen sekä mies treenaa tietysti tyylillään, on videossa ja rooleissa silti jotain tuttua.