Koirat ja kissat ovat ystäviämme ja ne eivät halua aiheuttaa turhaa päänvaivaa omistajilleen.

Tämän vuoksi ne saattavat esittää, että kaikki on “hyvin”, vaikka todellisuudessa ne tarvitsisivat apua kipeästi.

Tähän artikkeliin on lisätty kuvia juuri tämänkaltaisista tilanteisa — ja ainakaan minä en voinut olla nauramatta!

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Lähde: arvostettu.com

Miehet olivat eräänä aurinkoisena päivänä rannalla, kun he huomasivat surullisen näyn rannan läheisyydessä olleessa puskassa. Mies oli huomannut puskassa eläimen, joka tuijotti häntä onnettoman oloisena.

Puskassa piileksi hylkeenpoikanen, joka oli melko kaukana vedestä. Hylje oli kuivunut ja voimaton, jonka seurauksena se ei ollut itse jaksanut kulkea takaisin mereen.

“Eläin kuolee tänne, näyttää siltä, että se tarvitsee apua”,  Adam kertoo videolla.

Miehet eivät hylänneet avutonta eläintä, vaan kantoivat sen nopeasti takaisin mereen. On ihana nähdä, kuinka iloiselta hylje näyttää, kun se vihdoin pääsee kotiinsa takaisin.

 

Joskus on parempi paljastaa toinen, kuin ottaa syyt niskoille asiasta, jota ei tehnyt — tätä kutsutaan myös nimellä “kanteleminen.” Kaikki vanhemmat tietävät, että perheen pienimmät saattavat paljastaa sisarustensa tekoja, sillä syitä ei ole yksinkertaisesti kiva saada omille niskoilleen.

Koirat ovat tunnettuja siitä, kuinka lojaaleja ne ovat ihmisille. Koirat ovat myös tunnettuja siitä, että ne ovat surkeita valehtelijoita. Tällä videolla saamme nähdä, kun kaksi syylliseksi epäiltyä koiraa ovat tiukassa paikassa. Tämä saa toisen koiran paljastamaan kaverinsa tavalla, joka sai minut nauramaan.

Lapset pitävät trampoliineista, joten miksi myös ketut eivät pitäisi? Perhe oli ihmetellyt, kun kaksi kettua oli kiivennyt trampoliinin päälle. Hetken kuluttua ketut kuitenkin ymmärsivät, kuinka väline toimii ja ne alkoivat pomppia iloisesti.

Mitä luulet, ilmestyvätkö ketut jatkossa perheen pihalle leikkimään?

Koiria hylätään kaduille jatkuvasti, mutta onneksi on olemassa myös ihmisiä, jotka käyttävät vapaa-aikansa rassukoiden auttamiseen. Tässä tapauksessa moni luuli, että tilanne oli jo menetetty — koira oli täysin kärpästen peitossa ja se näytti jo menehtyneeltä. Hetken kuluttua ihmiset huomasivat kuitenkin pientä liikettä ja he päättivät rientää apuun.

Koira sai lääkettä, ruokaa ja lääkärihoitoa ja hetken kuluttua se oli aivan erilaisessa kunnossa! On hienoa nähdä jälleen iloisena oleva koira, joka sai uuden mahdollisuuden. Nyt pidämme peukkuja, että koira löytää ihanan kodin itselleen.