Lentokenttien säännöt vaihtelevat maittain, samoin turvatarkastusten tarkkuus. Osa alla olevista salakuljettajista on päässyt kotimaastaan koneeseen ilman epäilyksen häivääkään mistään omituisesta – esimerkiksi apinoista housuissa tai chihuahuasta laukussa – mutta ovat jääneet kiinni lopulta kohdemaassa.

 

1. Chihuahua käsilaukussa

Mies saapui Dublinin lentokentälle Bulgariasta, kun lentokenttähenkilökunta kiinnitti huomiota hänen hermostuneeseen käytökseensä. He läpivalaisivat miehen laukun, josta löytyi laittomasti maahantuotu chiuahua. Mies kertoi, että oli viemässä sitä ystävälleen lahjaksi.

neatorama.com

 

2. 100 pulloa ”Pyhää vettä”

Lentokenttäkoirat alkoivat nuuhkia 50-vuotiaan amerikkalaisen miehen matkatavaroita, joista löytyi 100 pulloa kirkasta nestettä. Mies väitti kuljettavansa pyhää vettä uskonnollisiin tarkoituksiin. Testit paljastivat kuitenkin, että 42 pulloa sisälsi eläinten rauhoittamiseen tarkoitettua lääkeainetta, joka tunnetaan paremmin nimellä tyrmäystipat.

criminaljusticedegreesguide.com

 

3. Krokotiili laukussa

Mies oli saanut salakuljetettua krokotiilin lentokoneeseen sisäisellä lennolla Kongon tasavallassa. Lennon loppupuolella eläin kuitenkin ryömi ulos laukusta aiheuttaen paniikin. Matkustajat ja henkilökunta siirrettiin koneen etuosaan. Samalla koneen tasapaino järkkyi ja lennonjohto menetti koneen hallinnan. 20 matkustajaa 21:stä kuoli koneen pudottua maahan. Krokotiili selvisi, mutta se lopetettiin myöhemmin.

All Over Press

4. 75 käärmettä rintaliiveissä

Lentokenttähenkilökunta alkoi ihmetellä, kun 42-vuotias nainen raapi rinnuksiaan vimmatusti Tukholman lentokentällä. Paljastui, että naisella oli 75 käärmettä rintaliiveissään ja kuusi liskoa paitansa alla.

All Over Press

5. Kokaiinikipsi jalassa

Huumeiden salakuljetus saa aina uusia muotoja. 66-vuotias mies oli murtanut tahallaan jalkansa ja laittanut siihen kipsin, joka oli tehty kokaiinista. Hän melkein onnistui salakuljetusyrityksessään päästä kipsinsä kanssa Chilestä Espanjaan, mutta turvatarkastuksessa miehen laukusta löytyi kokaiinia. Samalla myös kipsi tarkistettiin.

criminaljusticedegreesguide.com

6. Kilpikonna hampurilaisessa

Mies yritti salakuljettaa rakkaan ystävänsä hampurilaisen sisällä lomamatkalleen mukaan. Tämä ei kuitenkaan onnistunut, sillä turvatarkastuksessa hampurilainen näytti epäilyttävän pullottavalta ja siltä, että sieltä pilkottaisi eläimen raajoja.

All Over Press

7. Laululintuja sukanvarressa

Sony Dong niminen mies oli jäänyt kiinni aikaisemminkin lintujen salakuljetusyrityksestä Vietnamissa. Tällä kertaa hän pääsi Los Angelesin lentokentälle, jossa häntä osattiin jo odottaa. Vartijat pysäyttivät miehen, jonka kengät olivat linnun ulosteessa, ja he löysivät 14 elävää lintua lahkeiden alta kiinnitettyinä sukkiin.

neatorama.com

 

8. Trooppisia kaloja hameen alla

Nainen jäi kiinni seitsemän tunnin lennon jälkeen Melbournen lentokentällä, kun henkilökunta kiinnitti huomiota hänen hameensa alta kuuluvaan liplatukseen ja lotinaan. Kalojen salakuljetusta varten tehty esiliina sisälsi 15 pussia vettä ja 51 kalaa.

criminaljusticedegreesguide.com

9. Apinoita housuissa

Vuonna 2002 Robert Cusack saapui Los Angelesiin Thaimaasta. Cusack pidätettiin, kun hänen laukustaan alkoi lennellä lintuja. Mieheltä kysyttiin, onko hän salakuljettanut jotain muutakin laitonta, ja mies myönsi, että hänen housuissaan on pieniä apinoita. Apinat pääsivät eläintarhaan turvaan ja Cusack vankilaan kahdeksi kuukaudeksi.

All Over Press

10. Ruumis pyörätuolissa

Nainen yritti salakuljettaa kuolleen 91-vuotiaan miehensä pyörätuolissa Liverpoolista Berliiniin. Turvatarkastuksessa nainen jäi kuitenkin kiinni. Hän yritti silti kaikkensa ja väitti vanhuksen vain nukkuvan, vaikka tosi asiassa mies oli ollut kuolleena jo yli 20 tuntia.

neatorama.com

Väite siitä, että koirat ovat ihmisten parhaita kavereita on jälleen todistettu. Videolla näet pojan, jolla on downin syndrooma, ja erittäin huomionkipeän labradorinnoutajan.

Aluksi poika ei näytä välittävän juurikaan, mutta videon lopussa kaksikko painiikin jo yhdessä! Voiko suloisempaa olla?

Saukot ovat leikkisiä eläimiä ja saattavat esimerkiksi laskea mäkeä lumipenkalta joen jäälle öisin. Saukko on aktiivisempi yöaikaan kuin päivisin, mikä voi johtua ihmisten pelosta. Toisaalta tunnetaan myös lukuisia tapauksia, joissa seurallinen ja leikkisä saukko on hakeutunut ihmisasunnoille, varsinkin jäätyään syystä tai toisesta yksin.

Tämä yksinäinen saukko haki leikkiseuraa kahdesta paikalle sattuneesta ihmisestä. Saukko hyppi, kieri ja juoksenteli koiramaisesti jaloissa, ja se vaikutti todella kesyltä.

Mobiilisovellukset kehittyvät päivä päivältä ja arkiset askareet, sekä monet harrastukset muuttuvat tätä myötä helpommaksi. Tällä videolla näet hienon esityksen, jossa Douglas Bako niminen lahjakkuus laulaa Ed Sheeranin  ”Wayfaring Stranger” -kappaleen.

Mies teki biisiin kaikki kappaleella esiintyneet äänet itse, joka teki kokonaisuudesta vielä upeamman.

Lapsen maailma on aito ja rehellinen, joskin ehkä aikuisen näkövinkkelistä ajoittain hiukan koominen.

Videon pieni tyttö kyynelehtii vuolaasti. Äiti tulee kysymään, että mikä hätänä, ja tyttö kertoo, ettei hän ehtinyt nähdä kakkaansa. Pikkuveli – syyllinen – seisoo sängyn vieressä ja myöntää auliisti, että veti vessan, jossa kakka oli. Äiti yrittää muistuttaa itkevää lastaan, että tämä ei ole niitä kaikkein isoimpia ongelmia. Mutta juuri tällä hetkellä, tälle tytölle se on.