Vauvoissa on monia ihania puolia, mutta joskus pikkuisissa sinappikoneissa ei vain yksinkertaisesti ole mitään järkeä. Tähän lisättynä vanhempien ainainen väsymys vauvan ensimmäisten elinvuosien aikana. Nämä kymmenen lausetta kuvaavat arjen hetkiä vauvojen parissa ja ne osuvat niin oikeaan, että alkaa naurattaa.

Portrait of a crawling baby

1. Halusin vaihtaa lentokoneessa paikkaa, koska vieressäni istui itkevä vauva. Ilmeisesti se ei ole mahdollista, jos vauva on oma.

 

2. Vauvan nimeämisessä parasta on tajuta, kuinka montaa ihmistä vihaat.

 

3. Saat vauvanistuimen vihdoin asennettua ja vaimosi kertoo lapsen olevan jo yliopistossa.

 

4. Haluat, että vauvan ensimmäinen sana on isä, sillä kaksi edellistä eivät jätä sinua rauhaan.

 

5. Näet kuvia vauvoista ja sanot: ”Kyllä, erittäin vauva”.

 

6. Nainen, joka hyssytteli vauvaa kirjastossa, ei taida tietää miten vauvat toimivat.

 

7. Vauvat ovat ihan okei, jos tykkäät kakkaavista herätyskelloista.

 

8. Sanot itkevälle vauvalle: ”Kun kasvat isoksi, osaat tehdä tuonkin sisäisesti.”

 

9. Sanot ”Kiva puhelin”, kun sinulle näytetään kuvia vauvoista.

 

10. Miksi vauvojen vaatteissa on taskut?

 

Lähde: Bored Panda

Raskaan päivän jälkeen on mukava keventää mieltä katsomalla humoristisia ja suloisia videoita. Tässä on yksi esimerkki, joka nostaa ehdottomasti hymyn huulille. Videolla aikuiset menevät suuren peilin eteen, jonka heijastuksesta he näkevät itsensä vauvoina.

Vauvat imitoivat aikuisten liikkeitä täydellisesti, joten videon loppupuolella kokonainen tanssiesitys on syntynyt. Onnellisuus ei tarvitse kalliita tavaroita, joskus pieni humoristinen hetki keskellä kiireistä päivää voi antaa uskomatonta virtaa.

Kylpytynnyrissä hengailu on hauskaa, olit sitten ihminen tai eläin. Tällä videolla mustakarhu Takoda kylpee rennosti, eikä paljon mieti muuta. Vesi viilentää sen kehoa kuumana päivänä, joten ei ihme, että se näyttää nauttivan niin paljon. Pienet asiat elämässä ovat niitä parhaita!

Tältä mieheltä ei kärsivällisyyttä puutu. Niall Brady halusi kuvata videon, jossa heittää olkansa yli lusikan kuppiin. Videolta näkee, kuinka Bradylta meinaa usko loppua kesken matkan, mutta hän jatkaa silti heittelyä. Lopulta tempun onnistumiseen kului vajaa vuosi ja reaktio on sen mukainen!

Videolla Tyrannosaurus näyttää, miten 65 miljoonan vuoden kokemus otetaan hyötykäyttöön television viihdeohjelmassa. Yleensä näihin kisoihin osallistuvat atleettiset ihmiset, mutta tämä muinainen hirmulisko otti haasteen rohkeasti vastaan. Riittivätkö myöhäisliitukauden edustajan käsivoimat? Katso!