Askartelu on aina mukavaa puuhaa ja parhaan inspiraation siihen löytää internetistä. Tällä videolla näet kymmenen erilaista tapaa tehdä tavallisista juomapilleistä rannekoruja ja muita kivoja juttuja. Tarvitset vain pillejä ja perusaskartelutarvikkeita!

Lapset oppivat yleensä sanomaan ensimmäisiä merkittäviä sanoja noin vuoden ikäisinä. Poikkeuksia tietenkin löytyy, sillä ne ovat täällä vahvistaakseen yleisen säännön todeksi. 3 kuukautta vanha vauva ei yleensä osaa sanoa ainuttakaan sanaa, joka oikeasti tarkoittaisi jotain. Tätä videota katsoessa moni joutuu kuitenkin yllättymään, kun vauva päättää sanoa kokonaisen lauseen.

Kaikki alkaa tunteikkaasta hetkestä, jossa isä leikkii vauvansa kanssa. Tämän jälkeen vanhempi päättää lapselleen ”I love you” ja hetken kuluttua vauva vastaa rakkaudenosoitukseen ihanasti!

Videota katsoessa, voisin lyödä vaikkapa vetoa siitä, että vauva tietää, mitä hän sanoi — Jaa tämä artikkeli, mikäli olet samaa mieltä!

Lynea Lattanzio rakastaa kissoja niin paljon, että hänellä on niitä kotonaan yli 1000!

Lynea ei elä kissojensa kanssa vain huvinvuoksi, sillä hän hän haluaa auttaa kaduille joutuneita kissoja, tarjoamalla niille apua, turvaa, ruokaa ja kodin.

Yhteensä Lynean luona on asunut yli 28 tuhatta kissaa ja tämän seurauksena hän kutsuukin itseään nimellä ”The Crazy Catlady.” Ensimmäiset kissansa Lynea hankki 90-luvun alussa, kun hän adoptoi 15 pentua, jotka tarvitsivat kodin.

Hän kuitenkin koki, että oli niin paljon muitakin kissoja, jotka tarvitsivat apua — ja tarinan loppu on historiaa!

Elvis Presleyn ”Can not help falling in Love” ja Judy Garlandin ”Over the Rainbow” -kappaleista on tehty lukuisia tulkintoja. Mekin olemme uutisoineet jo useista esityksistä, jotka ovat koskettaneet ja liikuttaneet ihmisiä ympäri maailmaa. Musiikilla on tapana rentouttaa ja saada ajatukset muualle, mutta musiikilla on myös voimaannuttavia ominaisuuksia, esimerkiksi kuntoharjoittelun aikana.

Oli miten oli, tällä videolla näemme äärimmäisen kauniin tulkinnan. Esitys alkaa tytön laululla ja hetken kuluttua hänen isoveljensä liittyy mukaan esitykseen. Kappaleessa on juuri sopivaa herkkyyttä, joka saa kylmät väreet virtaamaan pitkin kehoa…

https://www.youtube.com/watch?v=OK-5jCBe_jE

Jaa tämä artikkeli Facebookissa, mikäli kaksikko oli mielestäsi erinomainen!

Satavuotiaan Suomen juhlintaan mahtuu paljon väkisin väännettyä pakkopullaa, mutta myös yksittäisiä nerokkaita oivalluksia. Jälkimmäistä edustaa Jauza-bandin kunnianosoitus suomirokille.

Jauzan Suomirokkikoulu kunnioittaa sadan biisin potpurillaan suomalaista rokkia lähes kuudenkymmenen vuoden ajalta, Rock-Jerryn vuoden 1960 Party-biisistä Olavi Uusivirran viimevuotiseen Tanssi vaikka et osaa -hittiin. Koko kymmenminuuttinen komeus on otettu talteen yhdellä otolla ja video on tyylitelty aikakausien mukaisesti.