Romanttinen kynttiläillallinen välimeren rannalla on monelle ihmiselle paikka, jossa mieli ja sielu lepäävät. Italiassa sijaitsevaan luolaan on kaiverrettu ravintola, joka on kuin suoraan satukirjasta. Tunnelmallinen valaistus, karu luola ja sininen meri auringonlaskun kera luovat upeat puitteet täydelliselle illalliselle.

Grotta Palazzese hotel” nimellä tunnettu paikka sijaitsee Italiassa Polignanon kylässä, joka on ollut asutettu jo 1700-luvulta lähtien.

9
Kuva: grottapalazzese.it
8
Kuva: grottapalazzese.it
7
Kuva: grottapalazzese.it
6
Kuva: grottapalazzese.it
5
Kuva: grottapalazzese.it
4
Kuva: grottapalazzese.it
3
Kuva: grottapalazzese.it
2
Kuva: grottapalazzese.it
1
Kuva: grottapalazzese.it
10
Kuva: grottapalazzese.it

Ravintolan kotisivut: grottapalazzese.it

Rebecca Brown kärsii sairaudesta nimeltä trikotillomania, joka ilmenee pakonomaisena omien hiusten ja karvojen nyppimisenä. Saattaa kuulostaa aluksi harmittomalta, mutta se aiheuttaa paljon stressiä ja surua sitä sairastaville. Valtaosa trikotillomaanikoista on naisia ja useimmat heistä salaavat sairautensa.

hiukset-kalju1

Brown on nyppinyt hiuksiaan niin paljon, että ne eivät välttämättä kasva enää takaisin joistakin kohdista. Hänen päänsä on jo ennen ajelua täynnä kaljuja läiskiä. Brown haluaa aloittaa uuden vuoden ajamalla hiuksensa kokonaan pois ja kokee, että hänellä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa.

hiukset-kalju2

Videon alussa Brown näyttää surulliselta, mutta mitä pidemmälle ajelu etenee, sitä helpottuneemmaksi hän tulee. Brown kertoo, että uusi hiustyyli ei poista hänen ongelmaansa, mutta hänen oli silti pakko tehdä se. Trikotillomania on erittäin monimutkainen häiriö, josta parantumiseen tarvitaan paljon hoitoa.

Monilla on tapana siirtää herätystä useilla kymmenillä minuuteilla eteenpäin. Pahimmassa tapauksessa myöhästymisiä töistä tai tärkeistä palavereista tulee vain sen vuoksi, että teki mieli nukkua vähän pidempään.

Nyt markkinoille on tullut uudenlainen herätyskello, joka saa kaikki ihmiset varmasti nousemaan ylös sängystä. Kun herätyskello soi, sen päällä täytyy seistä vähintään 3 sekuntia, jonka jälkeen laite lopettaa soimisen. Kun peiton alta on joutunut jo lähtemään, niin kynnys mennä takaisin vällyjen väliin nousee huomattavasti.

Tutustu laitteeseen: kickstarter.com

21-vuotiaat Arika Stovall ja Hunter Hanks olivat ajamassa kotiin, kun he joutuivat vakavaan kolariin. Molemmat menettivät muistinsa ja Hanks pyörtyi jo hetkeä ennen onnettomuutta. Ihme kuitenkin tapahtui ja pariskunta selvisi ilman merkittäviä vammoja, kuten luunmurtumia. Auto taas meni täysin romuksi.

Kuvassa he tapaavat sairaalassa onnettomuuden jälkeen. Hanks halusi ennen kaikkea nähdä tyttöystävänsä ja varmistaa, että hän on kunnossa. Millään muulla ei ollut sillä hetkellä väliä. Rakkaus näkyy heidän molempien silmistä ja Stovall hymyilee nähdessään rakkaan poikaystävänsä elossa.

 

Three seconds. That’s how long we had from the moment we drifted off the road until the truck hit the pilar at 85mph. In…

Posted by Arika Stovall on Sunday, 3 January 2016

Pienenä LEGOjen parissa saattoi kulua kokonainen päivä, kun mielikuvitusleikki vietiin alusta loppuun. Tiesitkö, että nykyään on yritys, joka muokkaa LEGOjen päistä täysin sellaisia kuin haluat. Lähetät yritykselle kuvan esimerkiksi omista kasvoistasi ja saat kotiin itsesi näköisen LEGO-hahmon.

Hupi ei kuitenkaan tule halvaksi, mikäli haluat tilata koko perheesi LEGO-paketissa. Yhden LEGO-hahmon tilaaminen maksaa noin 27 euroa, vaikka tällä hetkellä verkkokaupassa on tarjous, jossa saa kolme kahden hinnalla.

1

Prosessi on helppo: lähetät kasvoistasi kuvan sivu- ja etuprofiilissa ja 3d-printteri tulostaa LEGO-pään, joka liitetään tämän jälkeen sen vartaloon.

2

Ihmiset ovat muun muassa harjoitelleet häiden viettoa LEGOjen avulla.

3

Tulevaisuus on täällä!

Via: Distractify

Kuvat: Etsy