Julkisuuden henkilöistä juoruavat lööppilehdet mälläilevät milloin milläkin aiheella. Yleensä juttujen informaatioarvo on kuitenkin suhteellisen pieni. Nimimerkki Paperkut jakoi Imgurissa 10 kuvaa lööpeistä, jotka hän on muokannut vähän paremmiksi.

Alla näet siis otsikoita, joista on tehty hieman pilaa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Lähde: Imgur

Tyttö ja poika saavat vanhemmiltaan ensin vihjeen, että jotain jännittävää tulee tapahtumaan. Vihje on ultrakuva äidin mahasta, jossa kasvaa uutta jälkikasvua. Lapset eivät ensin ymmärrä vihjettä eikä sitä, kuka äidin mahassa on, mutta kun kuvio alkaa selkenemään, ilo irtoaa. Varsinkin tytön reaktio on hellyyttävä.

Hiekkaan ja lumeen on tehty taidetta ennenkin, mutta tämä on jotain hyvin erilaista.

Jamie Harkinsin tuskin tarvitsee lausua lorua ”Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku” piirtäessään näitä upeita kuvia, sillä tässä on selkeästi ammattilainen kyseessä. Hän osaa tehdä mielettömiä kolmiulotteisia taideteoksia rantahietikkoon. Ja kun ihminen astuu teoksen maailmaan mukaan, silmä hämääntyy entisestään ja kuvia joutuu tuijottamaan yhä pidempään.

Lähde: Jamie Harkins Artist / Bored Panda

Tämä video muistuttaa erinomaisesti luontoäidin voimasta.

Baltimoren kaupungissa Yhdysvalloissa oli hämmennys käynnissä. Ensin autot ovat rivissä tien vieressä, puoliksi jo kallellaan maanvyörymän takia. Yhtäkkiä maa nielaisee koko rivistön sisäänsä ihmisten huutaessa järkyttyneinä vieressä. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään.

Nosta katse kännykästäsi. Tämä on Gary Turkin videon sanoma. Se muistuttaa, mitä kaikkea jääkään huomioimatta, kun tuijotamme taukoamatta kännykän näyttöä ihan sama missä kuljemme ja kenen seurassa olemme. Ja onhan se erittäin koukuttavaa – päivittää uutissivuja, Facebookia, Instagramia, sähköpostia. Mutta silti tuppaa unohtumaan, että siellä ei tapahdu koskaan mitään tärkeää kuin ympärillä.