Kesä on ihmisen parasta aikaa! Se tulee nopeasti, sokaisee meidät valollaan ja kastelee märäksi ennen kuin sitten lähtee pois yhtä vikkelään kuin tulikin. Se on aikaa, kun unelmat toteutuvat ja elämä kukoistaa.

Tässä on 10 muistutusta siitä, miksi meidän kesämme on parempi kuin muiden.

1. Se on vuoden paras päivä

2. Koska ensinnäkin – aurinko

3. Ja entäs se ihana lämpö

– joka odottaa saunassa…

4. … ja ulkona!

5. On paljon juteltavaa kavereitten kanssa säästä…

6. … ja siitä, mitä laittaisi päälleen.

7. Eikä tekemisen puutetta tule olemaan…

8. … koskaan…

9. … edes yöllä, koska sellaista ei ole.

10. Lisäksi on olemassa kaikenlaisia kivoja pelejä, joita voi pelata säällä kuin säällä.

Ja sitten tämä…

Joten eihän tässä ole mitään hätää. Ilon kautta!

Miken isä on varttunut hyvin köyhässä perheessä seitsemän sisaruksensa kanssa. Hän ei ikinä pitänyt kovin todennäköisenä sitä, että olisi vielä joskus auton omistaja. Haaveilua hän ei silti lopettanut ja puhui kovasti pojalleen vuosimallia 1957 olevasta Chevy Bel-Air -autosta. 8-vuotiaana poikana Mike lupasi ostaa isälleen tämän kyseisen auton hänen 57-vuotissyntymäpäivälahjakseen.

Mike ei koskaan unohtanut lupaustaan. Hän hankki auton jo pari vuotta etukäteen ja säilytti sitä autotallissaan. Sitten se päivä tuli. Miken isä täytti 57-vuotta.

Koko perhe on katsomassa isän reaktiota, kun Mike paljastaa autotallissa komeilevan auton.

Tämä pienen pieni peräkärry on kuin teltan ja asuntovaunun yhdistelmä. Siitä löytyy kaikki tarpeellinen ruoanlaittoon, ja vaunuun mahtuu kotoisasti nukkumaan, vaikka sisätilaa ei olekaan ihan mitenkään yllinkyllin. Kyllä tällaisella passaisi körötellä Suomenkin kesäisiä teitä pitkin ja hurauttaa leirintäalueelle muiden isojen härveleiden viereen.

America’s Got Talent -ohjelman yleisö ja tuomarit joutuivat hieraista silmiään, kun lavalle astui uskomattoman taitava Freckled Sky -niminen tanssiduo. Tanssijoina toimii 28-vuotias Jalen Preston sekä 20-vuotias Olga Sokolova. Kaksikko on tanssinut koko ikänsä, ja ovat vihdoin valmiita näyttämään taitonsa koko maailmalle. Yhdessä Val Syganevich -nimisen herran kanssa he loivat uskomattoman shown, johon liittyy vettä, valoja ja upeita tanssiliikkeitä.

Mies vei Bella-koiransa hoitoon ystävänsä luokse, koska hän lähti päiväksi reissuun. Sinä aikana koira oli karannut pihalta eikä perhe löytynyt sitä monen päivän etsintöjen jälkeenkään. Kenties koira oli lähtenyt etsimään omistajaansa eikä ymmärtänyt tulla enää takaisin hoitopaikkaansa. Mies soitti kaikki lähialueen löytöeläinkodit läpi ja kiinnitti katoamisilmoituslappuja ympäri kaupunkia.

Lopulta mies sai yhteydenoton. Koira oli löytynyt, mutta todella kaukaa. Mies itse asui Manhattanilla ja koira löytyi Queensista – hän matkusti lähes 2 tuntia hakeakseen rakkaan ystävänsä kotiin. Tällä videolla mies ja Bella-koira kohtaavat ensimmäistä kertaa katoamisen jälkeen. Ilon tunne on käsinkosketeltava.

Evästevalinnat