Kyllästyttävätkö jo pandan poikaset? Tässä kymmenen vähintään yhtä sydämen sulattavan söpöä eläinvauvaa ja fokuksessa usein liian vähälle huomiolle jääviä söpöliinejä. Ja tietysti pari kissaa. Mikään ei enää tunnu ikävältä, kun katsoo tämän ihanan eläinkimaran läpi!

 

1. Majava

So this is what a baby beaver looks like

2. Muurahaiskarhu

Baby Ant Eater

3. Ilves

Little lynx kitten.

4. Kauris ja karhu

Trying to be smooth when going in for the kiss 

5. Kissa

When bae looks good

6. Haisunäätä

Playing with a rescued baby skunk.

7. Alpakka

8. Aavikkosusi

Hello, Infant Fennic Fox…

9. Norsu

Brave little elephant

Ihmisillä on nykyään mitä erikoisempia lemmikkejä, mutta Jackson O’Dohertylla onkin ystävänään kenguru. Tällä humoristisella videolla näet kuinka Jackson leikkii kaverinsa kanssa, käy kaupassa ja jopa töissä sen kanssa. Pikkukenguru vaikuttaa iloiselta kaverilta, eikä sen omistajalta varmasti puutu rakkautta sitä kohtaan.

Kissoja rakastavat ihmiset ovat oma lukunsa, mutta tämä japanilainen nainen on ottanut eläintenhoidon kokopäivätyökseen. Hän omistaa kaksitoista persialaista kissaa, jotka ovat ihan mahdottoman suloisia pörröturkkeja.

Yhdeksän niistä on samasta pentueesta ja ne ovat kaikki leikattuja, joten enempää kissoja ei ole tulossa. Mutta miten hän on saanut kaikki katsomaan kameraan samaan aikaan?

“Heilutan niiden lempilelua ja kutsun nimeltä niitä, jotka eivät katso kameraan”, omistaja kertoo.

 

Lähde: Bored Panda

Kun perheeseen saapuu vauva tai uusi lemmikki, tilanne on aina jännittävä molemmille osapuolille. Joskus lapset ja eläimet eivät vain yksinkertaisesti tule toimeen keskenään. Tämä perhe jännitti sitä, miten adoptoitu kissa suhtautuisi heidän vauvaansa. Videolta näet kissan reaktion, joka on oikeastaan ihan mahdottoman suloinen!

Tiedätkö miltä piikkisika kuulostaa? Emme mekään, ennen kuin näimme tämän videon. Teddy Bear on lemmikkipiikkisika, jolla on paljon asiaa. Katso kuinka se mussuttaa Halloweenin kunniaksi kurpitsaa ja “selittää” kovaan ääneen jotakin. Ihan hillittömän suloista kuunneltavaa!