10-vuotiaiden lauluääni ei tavallisesti ole kehittynyt vielä ”huipputasolle” – poikkeuksiakin toki löytyy, kuten esimerkiksi tässä tapauksessa.

Vasta 10-vuotias Alex Pirvu osallistui ”Next Start” -nimiseen kykyjenetsintäkilpailuun.

Poika oli valinnut kappaleekseen Queenin megaluokan ”The Show Must Go On” -hitin. Tässä vaiheessa täytyy todeta, että Alex Pirvulla oli suuret saappaat täytettävänä, sillä Freddie Mercyryn kaltaista ääntä ei ole kenelläkään muulla artistilla.

Esitys lähti käyntiin hieman jännittynein fiiliksin, mutta odota kunnes kertosäe alkaa ja poika ottaa tilan haltuunsa.

Iän myötä omaa ulkonäköään oppii arvostamaan sellaisenaan kuin se on. 41-vuotias Kerry Grundhoefer oli väsynyt peittämään ikääntymisen mukanaan tuomia jälkiä, jonka vuoksi hän päätti hyväksyä harmaat hiuksensa.

The Makeover Guy, oikealta nimeltään Christopher Hopkins otti Kerryn muodonmuutokseen, jossa 41-vuotiaasta naisesta muutettiin ikäisekseen tyylikäs rouva.

Christopher Hopkins suunnitteli ja teki Kerrylle aivan uuden lookin, johon nainen itse oli myös tyytyväinen.

Voit katsoa oheiselta videolta, miltä Kerry Grundhoefer näytti ennen muutosta ja muutoksen jälkeen!

Michelle oli poikansa kanssa ulkona, kun molemmat huomasivat perheen trampoliinissa jotain erikoista. Trampoliinin päälle oli muodostunut ohut jääkerros, joka oli jäänyt lepäämään tasaisesti maton päälle.

Ja tuumasta toimeen – poika pyysi äitiään kaivamaan kameran esille.

Äiti ei tässä vaiheessa arvannut, että hän tulisi kuvaamaan videon, joka leviäisi internetissä tuhansien silmäparien nähtäväksi. Poika oli samalla kehottanut äitiään laittamaan kamerasta ”hidastettu video” -asetuksen, jotta jään murtuminen tallentuisi mahdollisimman tarkasti videolle.

Henrik Trygg on kokenut luistelija, joka harrastaa luistelua luonnonjäällä. Vain muutamia päiviä jäätyneenä ollut järvi tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen – samalla täytyy kuitenkin muistaa, että harrastus sopii vain kokeneille ihmisille.

Lissma Kvarnsjö on Tukholman ulkopuolella sijaitseva järvi, joka oli jäätynyt 5. päivä joulukuuta. Henrik halusi päästä luistelemaan vain 45 millimetriä paksulla jäällä, mutta miksi?

Suosittelen katsomaan videon ja ymmärrät välittömästi mikä saa Henrikin lähtemään riskipitoiselle luisteluretkelle.

Ps. Muista laittaa äänet päälle!

Etelä-Koren talviolympialaiset ovat käynnissä ja vuosia panostaneet urheilijat tulevat kilpailemaan lajien herruudesta.

Mirai Nagasu teki historiaa Etelä-Korean talviolympialaisissa hypättyään ensimmäisenä Yhdysvaltalaisnaisena onnistuneen kolmoisakselin. Kolmoisakseli on temppu, jossa luistelija hyppää ilmaan, tekee kolme piruettia ja laskeutuu tämän jälkeen onnistuneesti maahan.

Kolmoisakselia nähdään usein miesten taitoluistelukisoissa, mutta naisten taitoluistelussa temppu on huomattavasti harvinaisempi.

Voit katsoa Mirai Nagasun upean suorituksen oheiselta videolta!

Evästevalinnat