Satavuotiaaksi eläminen tarkoittaa sitä, että on elämänsä aikana kokenut ja nähnyt paljon asioita. Joyce Smith on ollut naimisissa 75 vuotta ja rakastaa laulamista. Joycen tytär kertoo, että äiti on käynyt nuorempana laulutunneilla, eikä säästele ääntään tilaisuuden tullen.

Pirteää isoäitiä kutsutaan vitsillä jopa puumaksi, sillä hänen miehensä on kaksi vuotta naista nuorempi. Läheisten ystävien ja perheen kokoontuessa 100-vuotiaan syntymäpäiville, hän halusi soittaa pianoa kaikkien iloksi.

Katso ihana video alta!

Lähde: Daily Mail

Kansasissa asuva Tiffany Day oli kuoronsa kanssa matkalla Italiassa, kun hän löysi tämän Venicessä sijaitsevan kaivon. Hän ei tietenkään malttanut olla testaamatta sen akustiikkaa, vaan päätti laulaa Leonard Cohenin tunnetun kappaleen Hallelujah. Lyhyellä videolla kuulemme 17-vuotiaan mahtavan äänen yhdistettynä juuri siihen sopivaan kaikuvaan tilaan.

Vähemmästäkin nousee iho kananlihalle!

Lähde: Bored Panda

Guinnesin ennätyskirjaan voi päästä, mitä erikoisimmilla taidoilla. Ennätyksiä rikottaessa vain taivas on rajana, sillä jokainen voi olla maailman paras jossakin lajissa, oli se sitten kuinka omaperäinen tahansa.

Mies päätti ryhtyä maailman nopeimmaksi banjonsoittajaksi ja tämän seurauksena hänet listattiin Guinnesin ennätyskirjaan. Myös sinulla voi olla mahdollisuus rikkoa tämä ennätys, sillä mies ei ollut kovinkaan nopea juoksemaan soittimensa kanssa.

Ukrainan Talent -ohjelmaan osallistunut mies keräsi suuren suosion hänen uskomattomilla voimistelutaidoillaan.

Tällä videolla näemme, kun hän menee ulkoilmasalille tekemään erittäin fyysisiä harjoitteita, joihin moni voimistelijakaan ei pysty. Nostamme miehelle hattua, sillä hän toimii esikuvana useille nuorille ja myös vanhemmille ihmisille.

Ikä on vain numero – katso alta elävä todiste!

Saatamme joskus pohtia asioita, jotka jälkeen päin mietittynä kuulostavat erittäin typeriltä. Moni ihminen pukee tänä päivänä ajatuksensa Facebook -tilapäivityksen muotoon, jonka seurauksena syntyy huvittavia tilanteita.

Alla miehet väittelevät siitä, sisältääkö maito vettä. Monen mielestä asia on itsestäänselvyys, mutta toisille ei…

Lähde: Feissarimokat.com