Lapsenmielisyys on meiltä kaikilta joskus hukassa arjen kiireissä. Yli satavuotias nainen näyttää, että leikkiminen kannattaa vielä aikuisenakin, varsinkin jos on mahdollista päästä tekemään lumipalloja. Hän on silminnähden iloinen niinkin pienestä ja yksinkertaisesta asiasta, kuin lumesta. Lopuksi nainen heittää täydellisen pyöreän lumipallon metsään ja nauraa onnellisesti päälle.

Jättimäinen valokatkaisija keskellä Manhattanilla sijaitsevaa puistoa on monen mielestä kummallinen näky. Yhdellä napin painalluksella kuitenkin sinne asennetut 50 000 valoa syttyvät upealla tavalla ja iloinen joulumusiikki alkaa soimaan. Jokainen ohikulkija alkaa välittömästi hymyillä ja joulumieli tarttuu viimeisiinkin, jotka eivät sitä ole vielä saavuttaneet.

Tohtori Hamilton näyttää, kuinka vastasyntyneen vauvan pystyy rauhoittelemaan muutamassa sekunnissa. Tekniikkaa käytetään useasti, kun vauvat saavat rokotuksia tai ovat muuten vain kiukkuisella tuulella.

Kaikki vanhemmat, jotka ovat kokeilleet kyseistä tekniikkaa, kehuvat sitä valtavasti.

Cutting Hair with SwordsDitch the scissors and get your hair cut with swords by the real-life Edward Scissorhands.

Posted by AJ+ on Wednesday, 2 December 2015

 

Kampaajakäynti on monille rentouttavaa hemmottelua, mutta tämä espanjalainen hiustaiteilija vie parturoinnin aivan uudelle tasolle. Hän leikkaa asiakkaidensa hiukset esimerkiksi tulella ja miekoilla, sekä muilla itse rakentamillaan välineillä. Kampaaja kertoo, että haluaa muotoilla hiukset täysin symmetrisesti ja käyttää siihen lähes alkukantaisia välineitä.

pukki poika joulupukki joulu lapsi uni

Perheensä kanssa ostoskeskukseen saapunut Zeke-vauva nukahti jo ennen, kuin hänestä ehdittiin ottaa kuva joulupukin kanssa. Onneksi kekseliäs pukki tajusi olla herättämättä pikkuista, vaan eläytyi tilanteeseen ja esitti nukkuvaa vauvan vieressä. Tuloksena syntyi aivan ihania kuvia, joita perheen on ilo katsella vielä ensi joulunakin.

Tarinaan liittyy oleellisesti vauvan isän, Donnien perustama Facebook-sivu “Donnie’s Daddy Care”. Isä perusti sen kun vauva syntyi, jakaakseen lapsensa kuvia ystävilleen ja perheelleen. Nukkumiskuvien jaon jälkeen sivun suosio kasvoi räjähdysmäisesti ja nyt Donnie haluaa jakaa muillekin tietoa koti-isyyden iloista ja haasteista.

donnie daddy daycare

Kuvat: Donnie’s Daddy Daycare / Lähde: Buzzfeed