Ei ole suotta syntynyt sanonta, että koira on ihmisen paras ystävä. Luotettavampaa, rakastavampaa ja anteeksiantavampaa kaveria tuskin löytyy maan päältä. Ei tarvitse kuin sulkea ulko-ovi ja astua takaisin sisään kolmen sekunnin kuluttua, niin tämä karvainen otus on iloisempi kuin koskaan. Ja vain siitä syystä, että juuri Sinä tulit takaisin.

Tälle videolle on koottu erilaisia videopätkiä, jotka todistavat, miksi koirat ovat niin ihania. Jokainen koiranomistaja ymmärtää täysin, mistä tässä puhutaan.

Kuusivuotias poika marssi pitseriaan isänsä kanssa noutamaan vähän iltapalaa. He olivat soittaneet tilauksensa jo etukäteen, ja nyt he tulivat hakemaan sen. Kun he olivat saaneet pitsat, poika kaivoi taskustaan luottokortin ja sujautti sen laitteen läpi.

Ja kun allekirjoituksen vuoro tuli, poika kirjoitti siihen sen henkilön ”nimen”, jolle kortti kuuluu. Dad, isä.

Lähde: Reddit

Lapset ja tussit. Jokainen äiti tietää, mistä tässä puhutaan.

Lähes jokaisesta lapsiperheestä löytyy seinä, mitä lapset ovat käyttäneet vaihtoehtoisena piirustuspaperina. Hermojen polttamisen sijaan, voisi kuitenkin keksiä jotain nerokasta, niin kuin tämä pienen lapsen äiti teki.

Lapsi oli piirtänyt sinisellä tussilla ”taideteoksen” seinään. Se ei lähtenyt millään pesuaineella pois, joten äiti päätti parannella sitä vähän hienommaksi.

Hän otti saman sinisen tussin käteensä, ja teki upean taideteoksen käyttäen pohjana lapsensa tekemää piirrosta. Lopputulos on kaunis, minkä jokainen varmasti huolisi omallekin seinälleen.

Lapsi ei kuitenkaan ollut ihan samaa mieltä teoksen kauneudesta. ”Äiti, sä pilasit mun tornadon!” No, siitä vain uutta piirtämään.

Lähde: Reddit

Tämä video kuuluu siihen ”pakko katsoa”-kategoriaan. Tai ”tätä et osannut odottaa”-otsikon alle. Sillä lopputulosta tuskin kukaan osaa arvata.

Katutaiteilija maalaa tai piirtää mustalle kankaalle. Siinä on aikaa miettiä ja arvuutella, että mikä kuvio tauluun muodostuu. Lopussa piilee kuitenkin kiva yllätys.

Olipa kerran kaksi ystävää, aasi nimeltä Jellybean ja vuohi nimeltä Mr. G. Ne asuivat sellaisen ihmisen luona, joka kohteli niitä todella huonosti. Mutta niillä oli kuitenkin toisensa.

Sitten eläinsuojeluyhdistys löysi tämän kurjissa oloissa eläneen kaksikon, ja sekä aasi että vuohi pääsivät parempiin koteihin. Mutta ne pääsivät eri koteihin. Sen takia Mr. G, vuohi lakkasi syömästä. Se masentui ja makasi karsinassaan.

Uusi omistaja ymmärsi kuitenkin, mistä tässä on kyse, ja lupautui ottamaan myös aasin luokseen. Jellybean matkusti 14 tuntia ystävänsä luokse. Kun ne vihdoin tapasivat toisensa, Mr. G muuttui ihan täysin ja alkoi taas syödä.