Kuntoilua voivat harrastaa kaikenikäiset, mutta harvoin törmää näin näyttäviin lihaksiin alakouluikäisellä. Mutta katsopa kuvaa vielä kerran, niin huomaat, että tämän 11-vuotiaan tytön lihakset ovatkin hyvin suunniteltu kuvakulma. Oikeasti hänen takanaan seisoo joku, jonka käsivarret ovat juuri sopivassa kohdassa.

 

Koiria hylätään aivan liian usein kaduille tai sitten ne jätetään kuolemaan. Onneksi on olemassa hyväsydämisiä ihmisiä, jotka pystyvät pelastamaan ainakin osan näistä kovia kokeneista reppanoista.

Kentuckystä kotoisin oleva Malissa Lewis oli ajamassa oikoreittiä pitkin töihin, sillä hän oli myöhässä. Nainen huomasi kuitenkin tienvarressa jätesäkin, joka näytti liikkuvan. Hän ei voinut ajaa säkin ohi katsomatta, mitä se piti sisällään.

Malissa ei ollut uskoa silmiään, kun hän avasi pussin: siellä oli hylätty koiranpentu, joka oli jätetty kylmästi tienvarteen. Nainen päätti pelastaa koiran ja tarjota sille kodin. Hän nimesi koiran Heftyksi ja nyt pentu on toipunut ja se voi erinomaisesti.

Onneksi Malissa oli myöhässä töistä, sillä hän ei olisi muuten koskaan ajanut oikoreittiä pitkin.

moving-trash-bag-road-abandoned-dog-malissa-sergent-lewis-4

Tässä kuva Heftystä.

moving-trash-bag-road-abandoned-dog-malissa-sergent-lewis-6

Lähde: Boredpanda

Kuvat: Facebook

Floridalainen Gerkary Bracho Blequett pystyy koskettamaan kielellään jopa silmiään. Hänen reilut 11 sentimetriä pitkä kielensä herättää tunteita laidasta laitaan ja kaikki niistä eivät ole mukavia. 20-vuotias nainen nainen hakee kielellään uutta maailmanennätystä.

Tiedätkö sen tunteen, kun nukuttaa niin paljon, että ei heräisi, vaikka torvisoittokunta olisi takapihalla? Tämä tyttö ainakin omaa hyvät unenlahjat, sillä hänen veljensä päätti hieman jekuttaa häntä. Klikkaa alla olevia kuvia ja näet, millaisia taideteoksia tytön hiuksista syntyy, sillä aikaa kun hän nukkuu!

”Siskoni ei herää millään, joten leikin hieman hänen hiuksillaan”.

 

 

Lähde: Bored Panda

Târgu Jiussa, Romaniassa sijaitseva savupiippu on monelle huimapäälle kohde, jonka huipulle on kiivettävä.

Piippu on huimat 256 metriä korkea ja monia alkaisi huimata jo silloin, kun 1/10 osa matkasta on vasta kiivetty. Videolla miehet tekevät uhkarohkeita temppuja savupiipun päällä. Äänistä päätellen myös tuuli on melko navakkaa.

Katso video, jos uskallat! 

Evästevalinnat