Steel Panther on yhdysvaltalainen, Los Angelesissa perustettu parodinen glam metal-yhtye. Yhtye on aiemmin tunnettu mm. nimillä Danger Kitty, Metal Shop ja Metal Skool.

Yhtye oli keikkailemassa 19. joulukuuta Kansas Cityn Midland teatterissa, kun 11-vuotias Aidan Fisher pääsi lavalle soittamaan sähkökitaraa yhtyeen kanssa. Aidan on bändin suuri fani, ja sen huomasi hyvin pojan uskomattomasta taidosta soittaa bändin omia kappaleita.

Vaikka poika on vasta 11-vuotias, hän otti hyvin haltuun lavan, sai yleisön mukaan ja pisti tunnelman kattoon taidoillaan.

Tällaista jäätelömyyjää ei ihan Heinolan torilla tapaa. Asiakas tuijottaa jäätelövaihtoehtoja ja yrittää välillä ottaa hänelle tarjotun tötterön käteensä, mutta kyllä viedään kaveria kuin pässiä narussa.

Ensin myyjä laittaa tötterön miehen taskuun. Sitten hän ottaa sen takaisin, heittää jäätelöt siihen päälle ja antaa asiakkaalle tuuttinsa. Mutta asiakkaan käteen jää pelkkä vohveli. Tätä pyörittelyä ja hassuttelua jatkuu tovi. Kaveri saa onneksi jäätelönsä lopulta itselleen.

Ensi näkemältä on vaikea uskoa, minkä ikäinen nainen tässä videolla juttelee. Reipas Margaret kertoo, että hän on vähän vanhempi kuin moni meistä muista. Vähän? Hän on 101-vuotias. Eikä siinä kaikki. Hän ajelee 82 vuotta vanhalla autolla kuin kuka tahansa 80 vuotta nuorempi nais- tai mieshenkilö.

Margaret vaihtaa itse öljyt ja sytytystulpat. Lisäksi hän esittelee, miten tässä vanhassa autossa on aikoinaan hienona uutena keksintönä pidetty “karttavalo” eli nuppi, jonka vetämällä siihen syttyy valo. Entisajan GPS – kartta ja valo.

 

Maailmalta saa kuulla mitä kummallisimpia tilanteita, joita lääkärit ovat kokeneet. Nyt keskustelun aiheeksi on noussut Yousuf niminen mies, jonka sisältä poistettiin 834 grammaa painanut kivi. Lääkäreillä ei ole tietoa kuinka kivi on miehen mahaan joutunut, mutta se on tällä hetkellä suurin koskaan ihmisen sisältä poistettu kivi.

Voimme vain kuvitella minkälaiset kivut miehellä oli tällaisen lohkareen röhnöttäessä elimistössä.

Kuvat: All Over Press

Laura Brammeier Yoho, sekä hänen aviomiehensä Nate Yoho, saivat kuulla suru-uutisen kaksi viikkoa heidän kihlautumisensa jälkeen. Laura oli yllättäen pyörtynyt kuntosalilla treenatessaan, jonka syyksi paljastui pahanlaatuinen kasvain aivoissa, joka tarvitsi välitöntä hoitoa.

Pariskunta ei ollut vielä ehtinyt suunnitella häitä, mutta menivät pian naimisiin kuullessaan sairaudesta. Laura aloitti kemoterapiahoidon, mutta hän myös päätti perustaa perheen Naten kanssa, ennen kuin olisi liian myöhäistä.

Laura oli pakastanut alkioita ennen kemoterapiahoidon alkua, sillä hän ei halunnut menettää mahdollisuutta saada lasta hänen elämänsä rakkauden kanssa. Laura ei voinut itse kantaa lasta heikon kunnon ja hoitojen vuoksi, joten kysyi suurta palvelusta ystävältään Karalta.

Laura pyysi Karaa kantamaan hänen lastaan ja olla sijaisäiti heidän lapselleen. Kara ajatteli sen olevan vähintä mitä hän voi tehdä, ja suostui pyyntöön.

Muutamaa kuukautta ennen lapsen syntymää, aivosyöpä otti vallan ja vei Lauran hengen mukanaan. Lauran menehtyminen oli rankkaa kaikille, mutta onneksi hän jätti jälkeensä jotain kaunista muistona itsestään. Caralyn tyttö syntyi 26. marraskuuta 2013, kolme kuukautta Lauran poismenon jälkeen.

Laura oli ennen kuolemaansa kirjoittanut syntymättömälle lapsellensa kirjeitä, sekä kuvannut videoita jotta lapsi voi kasvaessaan saada jonkin kuvan rakastavasta äidistään.