Serbialainen poika Dušan Krtolica on vasta 11-vuotias, mutta hänellä on mieletön kädentaito. Hän osaa piirtää uskomattoman yksityiskohtaisia tarkkoja piirustuksia, joita voisi tuijottaa tunti tolkulla. Dušan aloitti harrastuksena jo 2-vuotiaana.

Suurennuslasia apunaan käyttäen tämä nuori lahjakkuus luo elämää täynnä olevia maailmoita. Katso vaikka itse!

Lähde: Dušan Krtolica / Facebook

Hauska videokooste koirista, jotka haluavat hirveästi tehdä tuttavuutta kissaystäviensä kanssa. Yritys on armoton. Välillä haukutaan päin, välillä kahmitaan tassulla ja välillä taas nuollaan korvia. Selkeästi koirat ovat oppineet, että näiden kanssa leikkiessä pitää olla vähän varuillaan, ettei tule tassusta päin näköä.

Koiran ja omistajan jälleennäkemiset ovat aina niin koskettavia. Tällä videolla sota-alueella työskennellyt pommikoira Cila palaa kotiin pitkästä aikaa ja näkee omistajansa lentokentällä. Yleisöäkin on kertynyt katsomaan tätä tapahtumaa, kun koira hyppää riemusta miehen syliin ja pyörii ja hyörii siinä onnellisena.

Ruoanlaitto saattaa olla haastavaa puuhaa eikä siinä aina välttämättä onnistu toivotulla tavalla. Varsinkaan ensimmäisillä kerroilla. Mokia täytyy tehdä, jotta voi oppia. Kokkaamisen salat oppii siis vaan treenaamalla ahkerasti – tai olemalla luova.

Katso 22 hauskaa kuvaa miehistä ruoanlaittopuuhissa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

Via Pleated-Jeans.com / Epicfail.com

Ne näyttävät piirretyiltä ja photoshopatuilta, mutta eivät ole sitä. Nämä laukut on nimittäin suunniteltu ja toteutettu niin, että äkkiseltään ne muistuttavat kaksiulotteisia sarjakuvamaisia reppuja ja käsilaukkuja.

Suunnittelun takana on parivaljakko Chay Su ja Rika Lin. Tällainen kantokassi kädessä saa varmasti jokaisen vastaantulijan päät kääntymään.

Lisää hienoja luomuksia voi katsella suunnittelijoiden verkkosivuilta Jumpfrompaper.us.

Lähde: jumpfrompaper.usjustsomething.co