Tatuoinneilla on usein jokin tarina takanaan, mutta joskus kaunis kuvakin on kivun arvoista. Lintujen sanotaan symboloivan vapautta, sillä se voi lentää vapaana taivaalla. Tässä on 12 kaunista kuvaa erilaisista siivekkäistä, jotka saavat tatuointikuumeen taas nousemaan.

 

A photo posted by Anahí R. (@anahiroart) on

A photo posted by Anna Yershova (@yershova_anna) on

A photo posted by DG_ink (@drag_ink) on

A photo posted by Mauricio Luis (@riciols) on

Nämä koirakaverukset joutuivat laittamaan aivonystyränsä koetukselle, kun ne pohtivat, kuinka altaaseen joutuneen renkaan saisi pois.

Aluksi esteenä näytti olevan se, kumpi menisi ensimmäisenä altaaseen. Lopulta toinen koirista hyppää huvittavalla tavalla veteen ja menee renkaan luokse, jonka jälkeen se alkaa liikuttamaan sitä altaan reunalle. Lopulta molemmat koirat saavat otteen renkaasta ja ne vetävät sen kuivalle maalle.

Video on hieno osoitus siitä, että tiimityö toimii!

 

Sisarrakkaus on side, joka kestää yleensä läpi elämän. Sisaruksia myös autetaan, lohdutetaan ja myös puolustetaan tiukan paikan tullen, vaikka joskus tuntuisikin siltä, että oma sisar on se kaikista pahin jääräpää.

Tällä videolla näemme ihanan suloisen tilanteen, jossa veli menee lohduttamaan itkevää vauvasiskoaan. Sisar rauhottuu lähes heti, kun hän näkee hymyilevän veljen vieressään.

Katso alla olevaa kuvaa ja yritä ratkaista tämä arvoitus.

Tämä matemaattinen tehtävä on kerännyt huikeat 3 miljoonaa kommenttia. Sen ratkaiseminen ei ole niin vaikeaa kuin voisi kuvitella ja voitkin hetken pähkäilyn jälkeen katsoa yllä olevan videon, jossa oikea vastaus paljastetaan.

1477399841

Meikillä pystyy luomaan nykyään oikeastaan mitä tahansa illuusioita ja niin on myös tälläkin videolla käynyt. Lopputulos näyttää aivan siltä, kuin naisen pää leijuisi irti ruumiista. Oikeasti kyseessä on taitava meikkaaja ja kun jatkat videon katsomista, näet ohjeet karmivaan Halloween-asuun!