Charles Dickensin kuolemattomin sanoin: ”Onko kissan rakkautta suurempaa lahjaa?”. Mikäpä siis ihanapi tapa juhlistaa tätä ystävyyttä, kuin kaunis tatuointi? Tässä 15 kaunista ja inspiroivaa tatuointia, joista varmasti voisi soveltaa tatuoinnin myös jostakin toisesta eläintoverista!

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.

We’re all mad here… 🙂

 

9.

 

10.

 

11.

12.

Lähde: Bored Panda

Kodin ilmeen muuttaminen on hauskaa ja piristävää, vaikka muutos olisi pienikin. Tämän ihastuttavan varjostimen pystyy kuka tahansa askartelemaan edullisista tarvikkeista. Katso videolta ohje!

Joskus käy onni onnettomuudessa, kun hyväsydämiset ihmiset sattuvat kävelemään pulassa olevan eläimen ohitse.

Miehet eivät epäröineet hetkeäkään, kun he näkivät tämän kuolemaisillaan olevan kissanpennun nurmikolla. He kuljettivat eläimen lääkäriin, jossa sille annettiin rokotuksia ja ravintoa.

Lopussa on ihana katsoa, kuinka aluksi henkihieverissä ollut kissa on jälleen virkeä oma itsensä.

David Fosterin järjestämässä konsertissa useat huippuartistit kokoontuivat laulamaan pianistin kanssa vuorotellen tai yhdessä. Vuonna 2008 pidetty livekonsertti on kerrassaan kaunista kuunneltavaa.

Tällä lyhyellä konsertista otetulla pätkällä Michael Bublé on juuri aloittanut esityksensä, kunnes hänet keskeytetään. Laulaja ja yleisö ovat hämillään tilanteesta, mutta kaikki selviää, kun Blake Shelton astelee lavalle.

Lopputuloksena on kaunis duo, joka tempaa mukaansa.

On aina suloista ja usein vähän huvittavaakin seurata lapsia oppimassa uusia taitoja, mutta video venäläisestä Vasilinasta opettelemassa syömään on aivan erityisen ihastuttavaa katsottavaa. Vasilina nimittäin on syntynyt ilman käsiä, mutta syöminen onnistuu hätkähdyttävän sulavasti myös jalalla!