Sitruunan syöminen raakana irvistämättä ei onnistu välttämättä tosimieheltäkään. Nämä 12 pientä ja rohkeaa vauvaa päättivät ottaa kuitenkin haasteen vastaan hauskoin ja hellyyttävin tuloksin.

Osa naperoista vain nauroi ja irvisti, kun taas osa purskahti itkuun kirpeän maun seurauksena.

1. “Heei eihän tää niin pahaa ollutkaan.”

2. “Hyi että!”

3. “Vaaaaau.”

4. “Yööääk.”

5. “Ota se pooois!”

6. “Omnomnom.”

7. “Eeeeeeeei!”

8. “Pahaaaa.”

9. “En kestä tätä kirpeyttä!”

10. “Kai tää on pakko niellä.”

11. “Kaikkea ei pitäisi vissiin kokeilla.”

12. “Siis onks tää oikeesti näin kirpeetä.”

Kuvat: Imgur.com

Aiemmin tällä viikolla Buzzfeed julkaisi videon, jossa vertaillaan seitsemän eri pikaruokaketjun hampurilaisia. Hampurilaisia säilytettiin lasipurkissa 30 päivää, minkä aikana suurin osa hampurilaisista homehtui -paitsi McDonald’sin hampurilaiset.

“Mitä paremmalta ne näyttävät, sitä järkyttävempiä lopputulokset ovat.”

Vuoden ikäinen suloinen tyttö saa puhelun isältään, joka on työmatkalla. Lapsella tuntuu olevan paljon asiaa isälleen, ja hän selittää puhelimeen kovaa tahtia viimeisimpiä juoruja. Hauskan tästä tekee se, että “isä” on ainut järkevä sana, minkä lapsen puheesta voi tunnistaa. Loput on sitten ihan siansaksaa, mutta eipä se näytä ketään haittaavan.

Isä ja poika ostivat vuoden ajan kuminauhoja ja rakensivat niistä jättimäisen pallon. Lopulta pallo tuhottiin sahaamalla se kahtia. Äärimmilleen venytettyjen kuminauhojen energian purkautuessa kiinteä pallo alkoi vääntelehtiä ja purkautua aivan omia polkujaan muodostaen mitä kummallisimpia muotoja.

Australian vanhin mies Alfred “Alfie” Date auttaa mielellään öljyonnettomuuden uhreiksi joutuneita pingviinejä. Mies on harrastanut käsitöiden tekemistä jo yli 80 vuotta, joten kutominen sujuu häneltä kuin valssi.

Alfred asuu vanhainkodissa, ja hoitajat toivat hänelle paljon erilaisia lankoja, joista hän voi kutoa pingviineille villapaitoja. Villapaidat estävät pingviinejä sukimasta öljyisiä sulkiaan, ja ne myös lämmittävät lintuja. Öljyiset sulat eivät hylji vettä, joten linnuille tulee helposti kylmä.

Parin vuoden aikana yli 30 000 lintua on saanut villapaidan itselleen. Villapaitoja ei enää tarvitse, joten Alfred voi keskittyä tekemään pipoja ja huiveja seitsemälle lapselleen sekä 20 lapsenlapselleen.

Kuvat: Imgur