Kun 12-vuotias Ava kuuli, että hänen pikkusiskoaan kiusataan, hän teki jotain todella omaperäistä. Ava lähetti kiusaajille kirkkaan pinkin kutsukortin, jossa selkeästi pyydetään lopettamaan kyseinen toiminta heti. Kortissa on tietenkin yhteystiedot vastaamista varten ja muut tarvittavat tiedot, mitä virallisissa kutsuissa yleensäkin on.

”Teidät on kutsuttu..”

kutsukortti1

”Teidät on virallisesti kutsuttu lopettamaan siskoni kiusaaminen.”

kutsukortti2

 

 

Lähde: Boredpanda

Kuvat: @daisybhelm / Twitter

Esiintymispelko on yleinen ongelma, joka paranee yleensä vain sillä, että pelon kohtaa silmästä silmään.

Alice Fredenham päätti haastaa itsensä osallistumalla Iso-Britannian Talent-kilpailuun. 28-vuotias nainen ei itsekään ymmärtänyt, kuinka käsittämättömän kaunis ääni hänellä on. Alice pelkäsi sitä, että muut eivät pitäisi hänen esityksestään. Yleisö ja tuomarit ovat kuitenkin kyynel silmässä, kun nuori lahjakkuus on lopettaa kauniin esityksensä.

Tämä uskomaton esitys on osoitus siitä, että omia pelkoja kannattaa yrittää haastaa, sillä suorituksen jälkeen olo on mieletön.

Spaissareiden Wannabe-kappaleen tahdissa tanssi ysärillä varmasti jokainen, eikä biisiltä ole voinut välttyä kukaan. Sen julkaisusta on kulunut jo kaksikymmentä vuotta ja nyt siitä on tehty uudenlainen, kantaaottava musiikkivideo.

Tanssivien ihmisten seassa näkyy lauseita, joilla vaaditaan muutosta naisten ja tyttöjen asemaan maailmassa. Niissä vaaditaan väkivallan loppumista, koulutuksen turvaamista, lapsi-avioiliittojen estämistä ja samaa palkkaa samasta työstä.

#WhatIReallyReallyWant

Ranskalainen tanssipari Sadeck Waff loi upean tanssiesityksen. Apuna esityksessä toimi peili, joka teki koko tilanteesta erittäin illuusiomaisen. Tanssipari tuntee toistensa liikkeet täysin, sillä koko show oli aivan käsittämättömän symmetrinen.

Pariskunnan sykronoitu tanssiesitys on hyvä osoitus siitä, että tanssitunneille voi ilmoittautua myös yksin, kunhan on peili.

Jatkuvasti kehittyvä teknologia ja hyväsydämiset ihmiset saavat ihmeitä aikaan myös eläinten sairaanhoidossa.

Mosha menetti jalkansa 2-vuotiaana, kun se astui maamiinan päälle. Paikallinen ortopedi halusi auttaa eläintä ja hän kehitteli Moshalle maailman ensimmäisen norsuille tarkoitetun jalkaproteesin. Proteesi joudutaan vaihtamaan aina tietyin väliajoin, sillä norsun suuri paino asettaa tuen koville.

Mosha ei vieläkään ole unohtanut ystäväänsä, joka pelasti eläimen hädän hetkellä.

Mies ja norsu

Kuva & Lähde: Youtube