Kuka sanoi, ettei pingispalloilla voi tehdä muuta kuin vain pelata pingistä? Videolla 12-vuotias poika näyttää, kuinka pingispalloja heitetään muovimukeihin tyylillä. Tätä on harjoiteltu.

Uusi-Seelantilainen taiteilija tekee kaatuneille puille jotain upeaa. Hän kunnostaa niistä upeita pöytiä käyttäen koristeena simpukoita, kiviä ja hiekkaa. Prosessin aikana puut hiotaan ja lakataan, mutta niiden alkuperäiset muodot jätetään. Katso tästä 10 upeaa kuvaa.

1. Kaikki täytetyt kohdat ovat olleet puissa luonnostaan.

2. Pääsääntöisesti näistä puulevyistä rakennetaan pöytäryhmiä.

3. Kun koristeet on aseteltu oikein, ne päällystetään.

4. Taiteilija käyttää luomuksissaan pääosin kiviä ja simpukoita.

5. Joskus pöytiin saattaa eksyä myös meritähtiä.

6. Tässä kiiltävillä kivillä koristeltu pöytä.

7. Tässä valmis hiottu, lakattu ja koristeltu pöytäryhmä.

8. Pöytiä ei muotoilla, vaan ne jätetään luonnollisen näköiseksi.

9. Pienet yksityiskohdat luovat hienon kokonaisuuden.

10. Pöydän keskellä virtaava joki, kaunista!

Lisää voi lukea osoitteesta: woodcraftbydesign.co.nz

Tähän pieneen asuntovaunuun mahtuu yllättävän paljon. Nimittäin 13 m² asunto, joka on kertakaikkisen upea. Ulkoapäin ei ihan heti uskoisi, mitä kaikkea tämä vaunu voikaan pitää sisällään. Tällaisen kätevän Toybox House -nimeä kantavan asuntovaunun saa itselleen 43 000 eurolla.

Tältä asuntovaunu näyttää ulkoapäin…

… ja tältä sisältä.

Pienessä asuntovaunussa riittää yllättävän paljon tilaa.

Ja se on kertakaikkisen upea…

… jokaista yksityiskohtaa myöten.

Asuntovaunussa on hieno kylpyhuone.

Ja sänkykin sijaitsee parvella, eikä aikaa tarvitse käyttää vuodesohvien levittämiseen.

Tällaisessa asuntovaunussa varmasti jokainen viihtyisi.

Lähde: toyboxtinyhome.com

Ricochet-koirasta piti tulla palveluskoira. Sen koulutus aloitettiin heti, kun koira syntyi. Ricochet olikin aikamoinen mestari jo pentuna, se halusi oppia koko ajan lisää.

Koiran kasvaessa isommaksi kouluttaja kuitenkin huomasi, että Ricochetilla oli erittäin suuri saalistusvietti. Se säntäili lintujen perässä niin suurella riemulla, ettei sellaista koiraa voinut antaa liikuntarajoitteiselle palveluskoiraksi. Niinpä Ricochetin koulutusohjelma täytyi keskeyttää.

Ricochet oli kuitenkin mestari yhdessä asiassa. Nimittäin surffaamisessa. Tämän erikoisen taidon takia koira osallistui erilaisiin hyväntekeväisyystempauksiin ja keräsi rahaa liikuntarajoitteisten kuntoutukseen. Ja näin se vihdoin pystyi auttamaan – kun se sai olla oma itsensä.

Nopean tekstiviestin lähettäminen autoa ajaessa saattaa tuntua harmittomalta ajatukselta. Lizin koskettava tarina herättää lukijassa monenlaisia tunteita ja pistää varmasti miettimään. Liz oli ajamassa autoa, ja hän lähetti tekstiviestin, joka muutti koko hänen elämänsä.

Mikäli olet kuskina juhannusliikenteessä, älä lähetä tekstiviestiä tai ota selfietä. Se ei ole sen arvoista.