Tämä poika ei paljoa pelkää. Hän oli viettämässä aikaa isänsä omistamassa korukaupassa, kunnes kasvonsa peittänyt mies tuli sisään liikkeeseen. Huomasi jo kaukaa, että miehellä oli jotakin pahaa mielessä.

Mies aikoi ryöstää liikkeen. Hän nosti laukkunsa tiskille ja käski omistajaa laittamaan sinne kaiken käteisen, sekä arvokkaimmat korut. Hän myös halusi panttivangiksi omistajan 12-vuotiaan pojan, ja oli valmiina osoittamaan häntä aseella.

Ryöstäjä ei kuitenkaan osannut odottaa pojan pistävän vastaan. Videolla näemme kuinka poika puolustaa itseään hienosti aseistetun ryöstäjän edessä. Ilmeisesti ryöstöä tehnyt mies meni paniikkiin, ja hänet oli helppo saada ulos liikkeestä kahden ihmisen voimin.

 

Tupakoinnin aloittaminen monen ihmisen kohdalla lähtee sosiaalisista paineista ja halusta kokeilla uusia asioita. ”En mä tähän koukkuun jää” on ehkä klassisin lause tupakointiin liittyen. Yksi tupakka ei tapa, mutta sama asia toistettuna useiden vuosien ajan aiheuttaa muutoksia kehon sisällä, sekä ulkonäössä.

Videolla pienet lapset menevät kysymään tulta tupakoivilta aikuisilta. Yllättävää on se, että aikuisten vastaukset ovat todella varoittavia ja silti he tupakoivat. Lopussa lapset antavat kirjeen, jossa tupakoitsijoita kehotetaan muistuttamaan samoja viisauksia myös itselleen.

Vaikeissa tilanteissa ystävistä otetaan mittaa, sillä tosiystävät eivät jätä kaveriaan missään tilanteessa. Myös eläimillä on kaverisuhteita, jotka kestävät läpi elämän. Videolla kaksi näet kaksi viatonta karvaturria, joilla on kinkkinen ongelma. Koira on nimittäin jäänyt jumiin oven taakse ja kissa yrittää auttaa sen pois epämukavasta tilanteesta.

Lopulta ratkaisu löytyy, sillä kissa menee sisään kolosta ja työntää kaverinsa ulos ja leikki saa jälleen jatkua.

Helmikuu alkaa räjähtävästi, kun HKIZoo ottaa oman paikkansa Helsingin tasokkaalla ja kilpaillulla klubikentällä.

Avausviikonlopussa nautitaan energisen räppi-duo JVG:n keikasta, sekä maailmantason suomalaisesta EDM-ilotulituksesta Armandan Tom Fallin ja HeavyWeight DJs:in Leo Lotsalessin toimesta.

HKIZoo tuo jotain uutta ja raikasta yöelämään, millaista ei ole aikaisemmin nähty. Avajaisissa ääni- ja valotekniikka, ympäristö ja koko illan tunnelma on nostettu aivan uudelle tasolle.

Vivas arpoo osallistuneiden kesken ilmaisen sisäänpääsyn sinulle ja kolmelle kaverillesi. Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy lauantaina 12.00, ja voittajalle ilmoitetaan puhelimitse.

[contact-form-7 id=”22450″ title=”zookilpailu”]

Kun Jonny Benjamin oli 20-vuotias, hänelle diagnosoitiin skitsoaffektiivinen häiriö. Tämä tarkoittaa sitä, että sairausjakson ollessa voimakkaimmillaan, hänellä ilmenee mielialahäiriöitä ja harhoja. Nuori mies ajatteli, ettei hänen elämänsä voi koskaan enää palata normaaliksi, ja hän päätti tehdä itsemurhan.

Mutta seistessään Lontoon Waterloon sillalla tuntemattoman miehen ystävällisyys sai hänet toisiin aatoksiin. Mies nimeltä Mike pelasti Jonnyn hengen.

Kuusi vuotta myöhemmin Jonny halusi löytää tuon miehen, ja tällä videolla he vihdoin tapaavat.

Evästevalinnat