Dino Mercado on 12-vuotias poika jolla on tanssiliikkeet hallussa. Videolla hän tanssii nopeatempoisen Super Mario Brosin tahtiin. Rytmitajua omaava nuori kaveri näyttää nauttivan tanssimisesta ja saa yleisöltä raikuvat aplodit esityksen päätyttyä.

Poika muistuttaa enemmänkin nukkea kuin ihmistä. Hänen koko kehonsa on notkea kuin spagetti ja hän käyttää jokaista raajaansa todella taitavasti.

Kuvan lähde: All Over Press

Ryhävalasta tavataan kaikilla maailman merillä ja ne suosivat eniten matalia rannikkovesiä. Tämä kuva otettiin Intian valtamerellä aamunkoitteessa.
Ryhävalas tunnetaan erityisesti ruumiinkokoonsa nähden pitkistä kylkievistä, merirokoista ja poimuista kuonossa ja vatsassa sekä ennen kaikkea kauniista laulannasta.

Painoa ryhävalaille kertyy keskimäärin huikeat 25–48 tonnia ja pituus vaihtelee 12–19 metrin välillä.

Tämä on taas yksi niistä ideoista, joka voi ajatuksen tasolla olla hilpeä, mutta käytännössä katastrofaalinen.

Mies on kiinnitettynä köyden avulla auton katolle. Auton, jonka peräpää on duunattu metrin korkeudelle maasta. Kun kuljettaja lähtee ajamaan, mies pomppii katolla niin, että lippalakki ja aurinkolasit lentävät päästä. Päänsärky ei ole yllätys, sillä kaverin kallo hakkaa montun auton kattoon.

Teemu Selänne on yksi Suomen legendaarisimmista jääkiekkoilijoista. Selänne pelaa oikean laitahyökkääjän paikkaa, ja hän edustaa Pohjois-Amerikan NHL-liigassa pelaavaa Anaheim Ducksia.

Teemulle jääkiekko on ollut koko elämän ajan suurin intohimo, joka ilmenee myös siitä, että mies aikoo edelleen jatkaa upeaa uraansa. Miehestä ollaan tehty myös dokumenttielokuva, joka ensi-ilta on elokuvateattereissa 27.9, eli ylihuomenna!

Syksy tuo tullessaan viimat ja tuiskut. Jokainen ulkona vaeltava otus, oli sitten kyseessä eläin tai ihminen, saattaa joutua tuulenpuuskan syleilemäksi. Jos hameenhelmat paljastavat pakarat, sateenvarjo kääntyy nurin tai tukka tulee silmille, kannattaa muistaa, ettet ole ainoa pöllämystyneen näköinen olio maan päällä.