Maia Gough omaa ikäisekseen poikkeuksellisen kauniin ja voimakkaan lauluäänen, jota on ilo kuunnella. Videolla näemme esityksen, jota katsoessa meinaa tulla kyynel silmään.

Tytön tulkinta Whitney Houstonin tunnetusta ja vaikeasta kappaleesta on kerrassaan uskomaton!

Berliinin ulkopuolella sijaitsee vanha venäläinen lentokonehalli. Rakennus ei näytä ulkopuolelta kovinkaan kummoiselta, mutta monen henkilön suu loksahtaa auki, kun ovet sisäpuolelle avautuvat. Hallissa on aina trooppinen 25 °C lämpötila ja useita satoja virikkeitä, joista lomalainen voi nauttia.

Katso alapuolelta video, jossa paikkaa esitellään:

Tämä Volkswagen Tiguanin mainos saa hymyn huulille.

Videolla hevoset eivät voi olla nauramatta, kun he seuraavat miehen epätoivoista pysäköintiä. Lopussa ymmärrät, miksi eläimet nauroivat miehelle, sillä hän kuljetti hevosvaunua autonsa perässä.

Aivoja pystyy huijaamaan erilaisilla kompakysymyksillä todella helposti. Tällä videolla näet, kuinka rakennustyömaalla esitetty kysymys saa miehen melkein raivostumaan. Osaatko sinä vastata siihen?

”Kun olin kuusivuotias, siskoni oli minua puolet nuorempi. Nyt olen 70-vuotias, kuinka vanha siskoni on?”

Joillakin ihmisillä on heti syntyessään rytmi veressä ja tätä taaperoa voisi pitää asiasta elävänä todisteena.

Vauva rakastaa salsa-musiikkia ja videolta on ihana seurata, kuinka tulinen rytmi vie taaperon mukanaan. Voisimme veikata, että tanssiharrastuksen aloittaminen saattaisi olla fiksu ajatus!