Välillä tulee mokailtua ihan huolella arjen kiireissä, mutta ei hätää, niin käy meille kaikille. BuzzFeedin tekemällä videolla näemme kolmetoista aloittelijan mokaa, jotka ovat käyneet joskus jokaiselle naiselle. Alla vielä listattuna nämä melko harmittomat, mutta harmittavat sattumukset, joihin on helppo samaistua. Moniko näistä on osunut sinun kohdallesi?

1. Hulmuava hame tuulisella säällä

2. Tamponin putoaminen käsilaukusta

3. Omien hiusten leikkaaminen

4. Viestin lähettäminen väärälle henkilölle

5. Kynsien lakkaaminen, kun pitäisi tehdä mitä tahansa

6. Ihokarvojen vahaaminen itse

7. Juominen huulien punaamisen jälkeen 

8. Surullisen elokuvan katsominen, ilman vedenkestävää meikkiä

9. Naistenvihaajan treffaaminen

10. Valkoiset housut kuukautisten aikana

11. Liika meikkaaminen

12. Mukavuuden uhraaminen ulkonäön takia

13. Menkkamässäämiselle antautuminen

Onneksi elämä ei ole niin vakavaa!

Nuotio, tähtitaivas, komeita miehiä ja kaunista laulua – tunnelmallisempaa fiilistä saa hakea. Videolla kuuden hengen mieskuoro laulaa Johnny Cashin Ring of Fire -kappaleen. Esityksen aikana on vaikea välttyä kylmiltä väreiltä, kun kuvittelee itsensä nuotion äärelle.

Tänä päivänä elektroniikkalaitteet ovat suorastaan hukuttaneet meidät ja onnea täytyy etsiä uusimpien puhelimien ja tv-sarjojen muodossa. Onni muodostuu kuitenkin usein erittäin yksinkertaisista asioista, jotka me helposti unohdamme kaiken kiireen keskellä

Tähänkään tilanteeseen ei tarvittu kuin nuotio ja yhteinen laulutuokio. Tunnelmalataus voittaa helposti kaikki parhaat elokuvat ja tietokonepelit.

Virkkaaminen on mukavaa ajanvietettä, mutta siitä voi syntyä myös jotain suurta. Puolalainen taiteilija Olek päätti virkata tämän keravalaisen omakotitalon pinkkiin päällysteeseen. Hänen apunaan jättimäisessä projektissa oli muun muassa maahanmuuttajanaisia ja virkkaajia tarvittiin noin satakunta.

Taiteilija kertoo Instagramissaan, että talo symboloi valoisaa tulevaisuutta, joka on täynnä toivoa. Valokuvat eivät kuulemma tee oikeutta talolle, joten jos satut olemaan Keravan juna-aseman lähellä, käy vilkaisemassa tätä pinkkiä ilmestystä!

 

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A photo posted by olek (@oleknyc) on

A video posted by olek (@oleknyc) on

Celtic Thunder -niminen mieskuoro pitää esityksen, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Siististi pukeutuneet, komeat ja  eri korkeuksilta laulavat miehet ovat jotain, mitä voisi kuunnella vaikkapa koko päivän ajan. Yleisön reaktiota on ilo kuunnella lopussa, kun mieskuoro lopettaa esityksen. Tällainen musiikki on myös mukavaa vaihtelua jatkuvasti radiossa soiville rock, pop ja rap-kappaleille.

Videolla kuulemasi kappaleen nimi on Amazing Grace

Helsingin poliisisoittokunta yllätti yleisön Kampissa poliisin 200-vuotisjuhlan ja Poliisin päivän kunniaksi. Videolla näemme, kuinka aluksi poliisit näyttäisivät lähtevän keskeyttämään katusoittajien soittamista, mutta liittyvätkin itse mukaan jammailuun. Lopulta käynnissä on huikea konsertti keskellä kaupunkia, joka saa meidätkin ottamaan pari tanssiaskelta!