Muotimaailma on täynnä sääntöjä siitä, miten kukakin saisi pukeutua ulkoisten attribuuttiensa perusteella. Tässä 13 upeaa ihmistä jotka todistavat, että näille säännöille voi haistattaa pitkät! Mikään ei ole seksikkäämpää kuin itsevarma ja omasta asustaan nauttiva ihminen!

 

1. Napapaidat eivät sovi pluskokoisille

A photo posted by natalie. (@nataliemeansnice) on


 

2. Bikinit eivät näytä hyvältä pluskokoisilla

 

3. Miesten ei pidä meikata


 

4. Minihameet eivät sovi yli 30-vuotiaille

A photo posted by badddiiie (@baddiewinkle) on

5. Vaakaraidat ovat epäimartelevia

A photo posted by Gabi Gregg (@gabifresh) on

 

6. Pitkien naisten ei tule käyttää korkoja

7. Lyhyiden ei tule käyttää maksimekkoja

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

 

8. Korosta joko jalkoja tai rintoja, ei molempia

A photo posted by K R I S T I N (@kikirajx0) on

9. Puvut eivät ole naisellisia

 

10. Printtien sekoittaminen näyttää kaoottiselta

A photo posted by Adreinne Waheed (@waheedpix) on

11. Pluskokoisten ei tule käyttää ihonmyötäisiä vaatteita

 

12. Isot käsivarret olisi suotavaa peittää

13. Isorintaisten ei tule käyttää poolokauluksia


Tarinan opetus: pukeudu miten haluat, näytät upealta! ♥

 

Lähde: Buzzfeed

Askartelu on mukavaa puuhaa, mutta oletko koskaan miettinyt miten voisit itse värjätä valkoisista ruusuista monivärisiä? Tarvitset vain elintarvikevärejä ja valkoisia kukkia. Katso videolta ohje!

Niksi on siinä, että ei lähde erikseen maalaamaan terälehtiä, vaan leikkaa ruusun varren kapeiksi suikaleiksi ja asettaa ne väriä sisältäviin purkkeihin. Kiva idea, joka on helppo toteuttaa.

Adrian Sommeling ei ole mikään tavallinen isä. Hän on huippulahjakas graafikko ja käyttää osaamistaan poikansa iloksi. Sommeling muokkaa lapsensa seikkailemaan viidakkoon ja jättiläiseksi Big Benin viereen. Katso alta upeat kuvat, jotka saavat mielikuvituksen laukkaamaan!

 

Jokaiselle vanhemmalle on tärkeää tutustua lastensa mielenkiinnonkohteisiin. 9-vuotias Alex käyttää viikossa 30 tuntia voimisteluharrastukseen, joten hänen isänsä päätti tutustua hieman lajiin. Videolla näet, kuinka isän käy erilaisissa haasteissa, kuten käsilläseisonnassa ja trampoliinivoltissa!

Joskus pienet teot vaikuttavat merkittävästi eläintenkin elämään. Huonoista oloista pelastettu vuohi Polly kärsi ahdistuksesta, kunnes hänen omistajansa hankki ankkapuvun, joka muutti vuohen elämän. Eläin on sokea, kärsii neurologisista ongelmista ja on alipainoinen.

 

 

Omistaja osti kaupan lastenosastolta ankkapuvun, joka saa Pollyn rauhoittumaan hetkessä. Ennen ankkapukua Polly juoksenteli rauhattomasti ja itki omistajansa perään. Sillä oli myös pakko-oireista käyttäytymistä, kuten seinien nuolemista. Nyt saatuaan ankkapuvun päälle, Polly sulkee silmänsä ja on rauhallinen.

 

Lähde: Bored Panda