Joulu kolkuttelee jo ovella ja monet panostavat kotinsa koristeluun suurella ilolla. Aaton ruuat ja lahjat alkavat jo hahmottua, mutta kuusen hankkiminen on saattanut jäädä viime tippaan. Tässä 13 ideaa hieman erilaisempiin joulukuusiin, mikäli pudonneiden neulasten jatkuva siivoaminen ei nappaa tänä vuonna.

1. Kemistin kuusi

kuusi1

2. Häät tulossa?

kuusi2

3. Kattokruunu

kuusi3

4. Star Wars -kuusi

kuusi4

5. Pelaajan kuusi

kuusi5

6. Pastakuusi

kuusi6

7. Solmiokuusi

kuusi7

8. Helppo kuusi

kuusi8

9. Tuolikuusi

kuusi9

10. Rengaskuusi

kuusi10

11. Teekuusi

kuusi11

12. Korkkikuusi

kuusi12

13. Kirjakuusi

kuusi13

Lähde: Bored Panda

Netistä voi ostaa kaikenlaista mielenkiintoista ja nyt markkinoille on ilmestynyt kultakalaksi muuttuva teepussi. Kun pussin laittaa veteen, sen sisältö paisuu ja muuttuu kalan näköiseksi. Teepusseja voi tilata tästä linkistä.

Taipein yliopistossa keksityt teepussit ovat olleet markkinoilla jo kaksi vuotta, mutta vihdoin ne on asetettu verkkokauppaan myytäväksi ympäri maailmaa.

 

 

5
4
Teepussin naru on kiinnitetty “kalan suuhun”, jonka seurauksena kala liikkuu hauskasti teekupissa.
3
Teepussin maku määrittelee myös sen, minkä väriseksi kala muuttuu vedessä.
2
1

Via: Distractify

Kuvat & verkkokauppa: Amazon

Alan Lawrence päätti järjestää unohtumattoman joulun ostamalla vauvalleen ihastuttavan tonttuasun. Äiti ja isä ovat ottaneet loistavia tilannekuvia, joissa vauvaa keikkuu milloin missäkin. Alan lataa vauvasta otetut kuvat blogiinsa, joka kerää vauhdilla suosiota.

Pienet asiat tekevät joulusta unohtumattoman ja on ihana nähdä, kuinka koko perheellä on hauskaa yhteisen valokuvaprojektin parissa.

Kun vauva varttuu, hän saa varmasti nauraa maha kippurassa alla oleville kuville:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

Kuvat: thatdadblog & Facebook

Via: BoredPanda

Patricia Nascimento on ranskalainen leipuri, joka asuu Portugalissa. Kuvissa esiintyvä kakku on leivottu vanilija ja suklaataikinasta. Leivonnainen on Patrician mukaan herkullisinta Nutellan kanssa.

1.
1

2.
2

3.
3

4.
4

5.
5

6.
6

7.
7

8.
8

9.
9

10.
10

Lähde: designyoutrust

Perheen Boo-koira taisteli hengestään jäisessä avannossa, mutta onneksi ripeät palomiehet ehtivät apuun tarpeeksi nopeasti. He nostivat koiran veneeseen hyisestä lammesta ja peittelivät sen äkkiä vilteillä, jotta se selviäisi eläinlääkäriin asti.

Pelastumisen jälkeen Boo sai kasapäin herkkuja ja lämpöä omistajiltaan. Jatkossa sen kävelyjä vahditaan tarkemmin, jotta sama ei pääsisi toistumaan uudestaan.