Elämän parhaat asiat ovat vielä parempia jaettuna rakkaidemme kanssa. Pieniä tarinoita onnellisuudesta ja rakkaudesta ei todellakaan näe tarpeeksi, joten täassä kerättynä kolmetoista aivan uskomattoma liikuttavaa tarinaa.
Ei, silmääni vain meni roska…

1.

Tänään isäni on paras isä jonka voi kuvitella. Hän on rakastava puoliso äidilleni (saa hänet aina nauramaan), hän on nähnyt jokaisen jalkapallopelini siitä asti kun olin viisivuotias (olen 17-vuotias nyt) ja hän elättää perhettämme työskentelemällä työnjohtajana rakennustyömaalla. Tänään, kun kaivoin isäni työkalupakkia etsiessäni pihtejä, löysin likaisen taitellun palan paperia. Se oli vanha päiväkirjamerkintä kirjoitettu isäni käsialalla jonka päiväys oli tasan kuukausi ennen syntymääni. Siinä lukee ”Olen kahdeksantoista, alkoholisti joka reputtaa yliopiston, entinen viiltelijä ja hyväksikäytön uhri lapsuudessani ja minulla on rikosrekisteri autovarkaudesta. Ja ensi kuussa listam jatkeeksi voi listätä ’teini-isä’. Mutta vannon, että käännän asiat oikein pienen tyttöni vuoksi. Aion olla se isä, jota minulla ei koskaan ollut.” Enkä tiedä miten, mutta hän onnistui.

2.

Tänään leikkasin pientä tyttöä, joka tarvitsi O–verta. Se oli loppu meiltä, mutta hänen kaksoisveljellään on O–verta. Selitin hänelle, että kyse oli elämästä ja kuolemasta. Hän istui hetken hiljaa ja hyvästeli sen jälkeen vanhempansa. En miettinyt sitä sen enempää, ennen kuin otimme häneltä verta, ja hän kysyi ”Eli milloin minä kuolen?” Hän luuli antavansa henkensä siskopnsa puolesta. Onneksi molemmat ovat kunnossa.

3.

Tänään kerroin 18-vuotiaalle lapsenlapselleni, ettei kukaan pyytäönyt minua koulun päättäjäistansseihin, enkä siksi ollut osallistunut niihin. Tänä iltana hän ilmestyi ovelleni, pukeutuneena smokkiin, ja vei minut seuralaisenaan omiin päättäjäistansseihinsa.

4.

Tänään, kun saavuin toimistoni ovelle (olen floristi) seitsemältä aamulla, kohtasin armeijan uniformuun pukeutuneen miehen odottamassa. Hän oli matkalla lentokentälle josta hän lentäisi vuodeks Afganistaniin. Hän sanoi, ”Vien yleensä joka perjantai vaimolleni kukkakimpun, enkä halua, että hän pettyy sillä aikaa kun olen poissa.” Sen jälkeen hän tilasi 52 toimitusta vaimonsa toimistolle aina perjantai-ilapäiviksi. Annoin hänelle 50% alennuksen.

5.

Tänään, 88-vuotias isoäitini ja hänen 17-vuotias kissansa ovat molemmat sokeita. Isoäitini opaskoira auttaa häntä liikkumaan kotona, mikä on luonnollista. Viime aikoina opaskoira on kuitenkin auttanut myös kissaa liikkumaan talossa. Kun kissa naukaisee, koira hieraisee itseään siihen jonka jälkeen se seuraa koiraa suoraan sen takana ruokakipolle, hiekkalaatikolle tai toiselle puolelle taloa päiväunille, jne.

6.

Tänään, saatoin tyttäreni alttarille. Kymmenen vuotta sitten kiskoin 14-vuotiaan pojan hänen äitinsä palavasta maasturista vakavan onnettomuuden jälkeen. Lääkärit sanoivat, ettei hän koskaan kävelisi enää. Tyttäreni tuli useita kertoja kanssani sairaalaan vierailemaan hänen luonaan. Pian hän alkoi käydä siellä yksin. Tänään, nähdessäni hänet, uhmattuaan todennäköisyyksiä ja hymyilemässä leveästi, seistessään omilla jalallaan alttarilla ja pujottaessa sormuksen tyttäreni sormeen.

7

Tänään on kymmenes hääpäivämme. Koska olemme puolisoni kanssa molemmat hiljattain menettäneet työmme, sovimme ettemme anna toisillemme lahjoja. Tänään herätessäni, puolisoni oli jo hereillä. Menin alakertaan kohdatakseni kauniita luonnonkukkia upeasti aseteltuna koko taloomme. Kukkia on varmasti vähintään 400, eikä hän käyttänyt lanttiakaan.

8.

Tänään, sokea ystäväni kuvaili minulle eloisan yksityiskohtaisesti, miten kaunis hänen uusi tyttöystävänsä on.

9.

Tänään, kaksi päivää kumppanini hautajaisten jälkeen, sain kukkalähetyksen jonka hän oli tilannut minulle viikkoa aiemmin. Kortissa luki, ”Vaikka syöpä voittaisi, haluan, että tiedät sinun olevan unelmieni tyttö.”

10.

Tänään, nainen jonka kurkunpää joudutaan poistamaan pian syövän takia, tuli viittomakielen kurssilleni. Hänen miehensä, neljä lastaan, kaksi siskoaan, veli, äiti, isä ja kaksitoista läheistä ystäväänsä aloittivat kurssin samalla, oppiakseen kommunikoimaan hänen kanssaan, kun hän menettää puhekykynsä.

11.

Tänään, isäni tuli ensi kertaa kuuteen kuukauteen tapaamaan minua sen jälkeen kun kerroin hänelle olevani homo. Kun avasin oven, hänen silmissään oli kyyneleitä ja hän kaappasi minut heti suureen halaukseen ja sanoi ”Anteeksi, Jason. Rakastan sinua.”

12.

Tänään, viidentenäkymmenentenä hääpäivänämme, hän katsoi minua hymyillen ja sanoi ”Toivoisin vaan, että olisin tavannut sinut aikaisemmin.”

13.

Tänään 6-vuotias autistinen pikkusiskoni sanoi ensimmäisen sanansa – minun nimeni.

Lähde: BoredPanda

Papukaijat ovat älykkäitä lintuja, jotka osaavat myös matkia ihmisten tuottamia ääniä. Kitaristi ja papukaija ovat luoneet hienon bändin, jossa molemmilla on tärkeä rooli. Videolla mies säestää ja samaan aikaan papukaija lauleskelee ja viheltelee kappaleen tahdissa.

On kuitenkin ehdottomasti papukaijan ansiota, että tämä video on kerännyt jo 300 tuhatta näyttökertaa,

9 hyvää syytä ostaa tänä vuonna aineeton lahja rakkaalle

Jouluun kuuluu vahvasti lahjojen antaminen – lapsille, puolisoille, muille rakkaille. Välillä lahjojen hankkiminen kuitenkin aiheuttaa suurta päänvaivaa monista syistä. Erinomainen vaihtoehto on aineeton lahja, eli lahja joka ei ole fyysinen esine.

1. Ekologisuus

Aineeton lahja on vihreä valinta koska sen tuottamiseen ei ole kulunut luonnonresursseja.
Idea: Ekologinen kasvojenhoito

2. Hyödyllisyys

Melkein meillä kaikilla on yllin kyllin materiaalista omaisuutta, mutta harva hemmottelee itseään turhan usein esimerkiksi hieronnalla.
Idea: Tunnin hierontalahjakortti

3. Muistojen luominen

Lahja, jonka yhteydessä annat omaa aikaasi mukavan tekemisen muodossa on taatusti ikimuistoisempi kuin viides porokuvioinen pyjama.
Idea: Ravintolaillallinen

4. Varmasti mieleinen valinta

Jos ei ole täysin varma lahjan saajan mausta, voidaan lahjakortilla välttää turhien tavaroiden kerääntyminen.
Idea: Lahjakortti koruliikkeeseen

5. Vaivattomuus

Kauppakeskuksen jouluruuhkat ovat todellinen hermojen tulikoe. On nykyaikaista ja mukavaa hoitaa joululahjaostokset omasta kodista ilman tietoakaan ihmiskaaoksista.
Idea: Lahjakortti suklaaliikkeeseen

6. Elämyksellisyys

Aineeton lahja voi tarjota itse lahjan lisäksi saajalle hauskan kokemuksen.
Idea: Lävistyslahjakortti

7. Innostunut odotus tuplaa lahjan arvon

Melkein yhtä hauskaa kuin kivan asian tekeminen on sen odottaminen.
Idea: Hotelliyö

Yli 300 ihmistä osallistui tähän sensaatiomaiseen lauluun, joka viimeistään virittää meidät kaikki joulutunnelmaan. Vuosi on kulut nopeesti ja voit tämän videon aikana muistella kaikkia ihania asioita, joita on tapahtunut.

Katso video ja toivota joulu tervetulleeksi kotiisi!

Pussilakanan vaihtaminen on erittäin arkinen toimenpide, jonka voi tämän niksin avulla tehdä helposti ja vaivattomasti. Videolla nainen asettaa paiton ja lakanan makaamaan sängyn päälle, jonka jälkeen hän käärii ne yhteen. Lopulta peitto on lakanan sisällä aivan siltä, kuin jokin taikatemppu olisi juuri tapahtunut.

Katso vinkki ja ohjeet videolta!