Jos kukkaruukku hajoaa lattialle, niin heti ensimmäisenä tulee mieleen heittää sirpaleet roskiin. Mitä jos kuitenkin säästäisit ne, ja tekisit niistä jotain kaunista ja ainutlaatuista koristamaan puutarhaasi?

Vain mielikuvitus on rajana, kuinka upeita uusia kukkaruukkuja sirpaleista voi saada aikaan. Näistä 13 kuvasta voi ottaa hieman inspiraationlähdettä ja ryhtyä askartelemaan!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

Lähde: pinterest.com

31-vuotias Jamie Raven hämmästytti katsojia uskomattomalla korttitempulla Britain’s Got Talent -ohjelmassa. Ensin hän näyttää tempun, jossa muuttaa setelit piirustuksiksi. Mahtava temppu sekin, mutta ei mitään verrattuna seuraavaan.

Jamie antaa kolmen tuomarin päättää yhden kortin, jonka taikuri aikoo paljastaa pakasta. Hän kysyy kolmelta tuomarilta, millaisen kortin he valitsevat. Yksi päättää värin, yksi maan ja yksi numeron. Lopputulokseksi kolme tuomaria päättävät kortiksi mustan risti ysin.

Taikuri antaa neljännelle tuomarille, Simon Cowellille mahdollisuuden päättää uuden kortin tilalle, tai pysyä muiden tuomareiden valitsemassa kortissa. Simon päättää uudeksi kortiksi hertta seiskan. Ja mitä pakasta paljastuu? Sen me kaikki osaamme päätellä viimeistään tässä vaiheessa.

Varsinainen esitys alkaa kohdasta 1:38.

Kun Monica Lee saa käteensä lyijykynän, ei häntä pidättele mikään. Tyhjä paperiarkki saa uuden elämän, kun hän raapustaa siihen upeaa taidetta. Realistisia kasvoja, eläimiä, kasveja – kaikkea mitä ikinä vain tuleekaan mieleen.

Tämän naisen piirustukset ovat niin yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja, että niitä voisi ensi näkemältä luulla mustavalkoisiksi valokuviksi. Lisää naisen upeita töitä voi katsoa Facebookista tai hänen Instagram-tililtään.

Lähde: Facebook

 

Jäykkä, erektiossa oleva penis on kautta aikojen kuvannut maskuliinisuutta, mieskuntoa ja hedelmällisyyttä. Testaa, minkälainen penismaisteri olet.

Aamu vasta alkaa sarastaa, kun venäläinen valokuvaaja Jana Romanova kiipeää tikkaille ja alkaa räpsiä valokuvia sikeässä unessa nukkuvasta pariskunnasta. Nainen on raskaana. Heistä on pian tulossa vanhempia.

Idea kuvaprojektiin alkoi vuonna 2009, kun Jana kuvasi lasta odottavaa ystäväpariskuntaansa nukkumassa. Kuvasta huokui herkkyys ja intiimiys, nukkuma-asennot paljastivat pieniä uniikkeja yksityiskohtia heidän elämästään, samoin tavarat sängyn ympärillä. Tulevien vanhempien elämä on juuri muuttumassa ja päivällä heidän elämänsä on täynnä jännitystä ja touhua – mutta yöllä he saavat pysähtyä hetkeksi ja rauhoittua.

 

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

© Jana Romanova

Tilaa Janan kirja Waiting täältä (1.5.2015 alkaen)!

Evästevalinnat