Vaikka Jasmine on vasta 13-vuotias, on hänen äänensä silti parempi, kuin monella muulla julkisuuden laulajatähdellä. Hänen lauluvidoitaan on katsottu Youtubessa yli 10 miljoonaa kertaa. Tytön ääni on todella kaunis, ja hänen lauluaan voisi kuunnella loputtomiin.

Tällä kyseisellä videolla Jasmine laulaa tunnetun biisin “Riptide”

8-vuotias Liam Fitzgerald ei ole ihan kuka tahansa nuori poika. Hän on nimittäin käynyt elämässään läpi rankan taistelun. Kun Liam oli vasta neljävuotias, hänellä todettiin akuutti lymfaattinen leukemia. Kolme ja puoli vuotta myöhemmin tämä sinnikäs nuori miehen alku, jolla on downin oireyhtymä, pieksi syövän.

Liam rakastaa jääkiekkoa, ja hän kannustaa muun muassa Boston Bruinsia. Tällä videolla poika pääsee lyömään nyrkkiä yhteen suurten sankareidensa kanssa. Vaikka todellisuudessa – suurin sankari on Liam itse.

Lähde

11 kuukauden ikäiset kaksoistytöt syövät aivan rauhallisesti herneitä – kunnes isä alkaa soittaa kitaraa. Tytöt vilkaisevat toisiaan, ja sitten tanssi alkaa. Ei ole epäilystäkään, pitävätkö nämä vauvat musiikista!

Aikaisin aamulla Derek Klingenberg raahasi tuolin ja torvensa suurelle laidunalueelle. Hän istahti alas ja alkoi soittamaan torvea. Pikkuhiljaa kukkulan takaa näkyi lähestyvän jotakin, mutta mitä?

Mustat lehmät juoksivat miestä kohti. Torvensoitto kutsui niitä luokseen. Pian kymmenet lehmät seisovat rivissä miehen edessä, ja kuuntelevat tämän soittoa.

Tässä helppo ja näppärä tee-se-itse-vinkki jokaiselle kotinikkarille. Tähän tarvitaan hartsia, väriä ja niin sanotusti epätäydellistä puuta eli sellaista, josta löytyy halkeamia tai reikiä. Idea on lähtöisin koruihin erikoistuneelta käsityöntekijältä Mat Brownilta.

Ensin tarvitset puuta, jossa on reikiä tai halkeamia.

Sitten tarvitset hartsia, jota kovettamalla tehdään muovia…

… ja pimeässä hohtavaa väriä.

Hartsiin jää helposti ilmakuplia, joten on tärkeää lämmittää sitä esimerkiksi hiustenkuivaajalla ja sitten sekoittaa kunnolla. Tähän vaiheeseen kannattaa käyttää aikaa (30 min.), sillä kuplat saattavat pilata koko työn.

Sen jälkeen halkeamat peitetään toiselta puolelta kunnon teipillä…

… tarkistetaan, että puu on suorassa…

… ja kaadetaan hetken seissyt hartsiseos täyttämään reiät ja lohkeamat.

Myös kulmia voi täydentää seoksella. Nyt sitten vaan odotellaan parista päivästä viikkoon, että seos on kuivunut kunnolla.

Sen jälkeen teipit irti ja hiomaan lankkua.

Lopuksi päälle kannattaa laittaa 8-9 ohutta kerrosta esimerkiksi pellavansiemenöljyä.

Ja hylly on valmis!

Lähde: Mat Brown / Viral Nova