Itseään amatöörivalokuvaajaksi kutsuva Fahmi Bhs asuu Indonesiassa Jakartalla, josta hänen kuvansakin kertovat. Suurin osa kuvista painottuu lähiotoksiin eläimistä. Amatöörimaisuus sen sijaan on tipotiessään näissä kuvissa.

Tähän kuvasarjaan on koottu Fahmin kuvaamia erikoisia eläinkaksikoita. Suurin osa hengailee keskenään luultavasti vain hetken verran, mutta löytyypä sieltä yksi parivaljakko, joka ei tyydy lyhyeen ystävyyteen.

Kuvat: Fahmi Bhs

Bailey-koiralla ei ole mitään hajua, mitä se on tekemässä. Omistaja vain pukee sen hassuihin asuihin ja käskee poseerata.

Kaikki lähti siitä, kun omistaja laittoi yksi ilta koiralleen kravaatin kaulaan sen ihmetellessä tietokonetta. Siitä se ajatus sitten lähti. Omistaja alkoi pukea koiraansa erilaisiin asuihin ja otti eri tilanteista hauskoja kuvia. Eikä koira näytä olevan tästä moksiskaan.

Nykyään Bailey jopa välillä odottaa, että milloin voitaisiin taas alkaa kuvaamaan. Se rakastaa poseerata kameralle, omistaja kertoo.

Lähde: Facebook

Via: Boredpanda

Tämä koira odottaa innolla kesäisin joka kuukausi saapuvaa jäätelöautoa. Se tunnistaa autosta lähtevän musiikin jo kaukaa ja ryntää pihalle odottamaan.

Koira taitaa odottaa autoa ihan vain sen takia, että tietää saavansa aina herkkujäätelön kuskilta, jolle koira on tullut jo hyvin tutuksi.

Koiraperhe istuu autossa. Auto pysähtyy suojatien eteen, koska tien ylittää pörröinen, pakarat paljaana kulkeva seksikäs villakoiranarttu. Isännän haikaileva katse seuraa nuoren misukan liikkeitä erittäin tarkasti. Vieressä istuva emäntä huomaa tämän ja sanoo sanasen. Ja matka jatkuu.

Nainen huomasi roskia viedessään tien reunassa olevan matkalaukun, josta kuului hiljaista vikinää. Hän avasi sen ja sisältä paljastui 15 mustaa pientä kissanpentua. Näky oli surullinen.

Pennut olivat kirppujen peitossa, ja koko laukku kuhisi matoja. Kissat kärsivät myös pahoista tulehduksista. Nainen ei aikaillut, vaan vei pennut välittömästi eläinsuojeluyhdistykseen.

Myös eläinsuojeluyhdistys oli järkyttynyt naisen löydöstä. Harvoin näin nuoria pentuja hylätään, saatika näin julmalla tavalla. Pennut olivat arviolta noin 4-5 viikon ikäisiä.

Pennut saatiin hoidettua kuntoon tulehduksista sekä kirppuongelmasta. Ne vaativat vielä paljon huolenpitoa seuraavien viikkojen ajan, mutta onneksi ne ovat hyvissä käsissä. Jokaiselle pennulle etsitään koti, kunnes ne ovat luovutusiässä.

Lähde: RSPCA

Via: Viralnova