Taloja suunnitellessa tulee ottaa huomioon satoja ellei jopa tuhansia asioita samanaikaisesti. Tämän vuoksi kokeneimmillekin arkkitehdeille saattaa syntyä hauskoja ja hieman vakavempiakin mokia.

Tässä koosteessa nähtävät rakennelmat ovat luultavasti joko erittäin väsyneen arkkitehdin tai valearkkitehdin tekosia. Joka tapauksessa niitä on hauska katsella niin kauan, kunnes huomaa samankaltaisia virheitä omassa talossaan.


Kuvat: Imgur

StuntFreaksTeam on extremelajeihin, räjähdyksiin ja erikoisefekteihin erikoistunut ryhmä. StuntFreakit kuvaavat kaikki tapahtumat hidastettuina, jolloin ne näyttävät entistä upeammilta.

Suomessa ei oltu ennen kuvattu samankaltaista elokuvaa, joten hurjapäät päättivät lähteä tekemään sellaista. Elokuvan aikana räjähteet ja kumi paloivat, mutta varmaa on se, että nyt upea elokuva on valmis.

Spektaakkeli esitetään tasokkaissa ravintoloissa eripuolilla Suomea seuraavissa kaupungeissa:

12.3 Joensuu
13.3 Kuopio
14.3 Jyväskylä
15.3 Mänttä
21.3 Seinäjoki
22.3 Tampere
28.3 Lappeenranta
29.3 Kouvola

Näin kommentoi asiaa videolla esiintyvä saksalainen DJ ja viihdyttäjä Flula Borg. Hän beatboxaa videolla ensin normaalisti ja sitten tämä sama näytetään uudestaan hidastettuna. Ja kyllä hän aika oikeaan osuu analyysissaan, sillä hidastus on suhteellisen huvittavan näköistä.

Jollakin tavalla tämä video on – vagina-mielikuvista huolimatta tai juuri siitä syystä – oikein rentouttavaa mutta samalla myös jotenkin jännittävää katsottavaa.

Seuraa vasemmalla takana olevaa leijonaa. Tanssija on päättänyt vetää ihan oman shown, sillä hän on juuri kuullut saaneensa potkut. Taustalla heiluva leijona ”syö” muun muassa kärpäsiä ilmasta ja liikkuu muutenkin hyvin epä-balettimaiseen tapaan. Se heiluttelee käsiä miten sattuu ja esityksen päätteeksi varastaa koko shown vetämällä vielä viimeiset mehut yleisöstä erikoisella ketkutuksellaan.

Näinkin voi lähteä viimeisenä päivänä töistä!

Venäjän liikenne herättää usein hilpeyttä meissä länsimaalaisissa, lukuisat ”dashcam” videot kertovat karua todellisuutta maan tieverkostojen turvallisuudesta. Jo pelkästään Vivaksesta löytyy useita kymmeniä videoita itänaapurin kansalaisten toilailuista.

Tämä video kuitenkin vie voiton: Venäläiset kaverukset päättivät kuvata ajoaan Tatarstanin maakunnassa. Lopputulos on kuin suoraan vitsikirjasta.

Evästevalinnat