Vaikka mainos olisi itsessään hyvin tehty ja hieno, sen sijoittelu ratkaisee lopullisen toimivuuden. Tähän on kerätty 14 mainosta, joiden paikkaa olisi voinut miettiä ehkä uudelleen.

Kaverilla on huvittavat tanssimuuvsit hallussa kotivideollaan. Tanssityyli on jotenkin kauhean viihdyttävä ja veikeä. We want more!

Luontoäiti on taitanut kasvattaa nämä maansa hedelmät pieni pilke silmäkulmassa. Tai ainakin siltä tuntuu, kun kuvia katselee. Upeita aikaansaannoksia!

Joskus liikenteessä nähdään käsittämätöntä tyhmyyttä, kun kuskit ärsyttävät tahalteen toisiaan. Videolla henkilöautoa ajanut mies provosoi rekkakuskia, jonka seurauksena hän kävi lähellä kuolemaa.

Mies ohitti rekan useaan otteeseen, kunnes rekkakuskilla meni hermo. Tämän seurauksena rekkaa ajanut mies päätti kiilata henkilöauton tiensivuun vakavin seurauksin.

Urheilukanava ESPN pyysi fanejaan twiittaamaan heille Vine-videopalvelun kautta hauskoja urheiluun liittyviä videopätkiä ja koostivat sitten parhaista paloista tämän videon. Osa tempuista on tehty huumorilla ja osa huikealla taidolla ja luovuudella.

Evästevalinnat