Markkinoijat sanovat logon olevan tärkein osa yrityksen brändiä. Logo ei ainoastaan auta ihmisiä tunnistamaan yritystä, vaan se kertoo myös millaisia palveluita tai tavaroita ne tarjoavat asiakkaille. Tämän takia useat yritykset panostavat ja maksavat jopa tuhansia euroja logon suunnittelusta. Hyvän logon peruspiirteisiin kuuluu se, että se pystyy vangitsemaan katsojan huomion välittömästi.

Nämä 14 logoa ovat onnistuneet ainakin vangitsemaan katseen, mutta myös jotain muutakin. Monessa nimittäin piilee tahaton kaksoismerkitys.

Valtiovarainministeriön logo (Office Of Goverment Commerce)

Katolilaisen kirkon arkkihiippakunnan nuorisologo

A-Style -logo

Antenniyhtiön logo

Pediatriakeskuksen logo

Tietokoneen korjausfirman logo

Locum-kiinteistöfirman logo

Naisten vaatekaupan logo

Kiinalaisen ravintolan logo

Apteekin logo

Vaihto-oppilasjärjestö

Olympialaisten logo

Tanssituntien logo

Hammaslääkärin logo

Uusien keksintöjen keksiminen ei tästä maailmasta lopu. Joskus tuntuu, että nykypäivänä jokaiseen pieneenkin kodin askareeseen tarvitaan jonkinnäköinen apuväline tai tavara, miten sitä voisi helpottaa.

Ohessa esitellään 23 tuotetta, jotka ovat joko mainioita keksintöjä arjen helpottamiseksi, tai sitten vain tuotteita todella laiskoille ihmisille. Kukin päättäkööt itse.

 

Laite, joka heittää koiralle palloja

womansday.com

Muki, joka sekoittaa kaakaon puolestasi

womansday.com

Tuoli, jossa on kiikareiden pidikkeet

womansday.com

Laite, joka petaa sängyn

womansday.com

Moppitossut

womansday.com

Hiustenkuivaajapidike

amazon.com

Muki, joka sekoittaa juomaa nappia painamalla

amazon.com

Teline tabletille

adorama.com

Ilmalla täytettävä kravaatti, jonka päällä voi torkahtaa

baronbob.com

Koirankakkapussi, joka kiinnitetään koiran takamukseen

pootrap.com

Laite, jolla tehdään lumipalloja

amazon.com

Lasit, joiden avulla sinun ei tarvitse olla pystyasennossa lukiessasi kirjaa

amazon.com

Kenkiin kiinnitettävät rullaluistimet, joiden renkaat pyörivät ilman lihasvoimaa

whawhawhawha.info

Vessapaperiteline ihmisille, jotka eivät jaksa kurottaa

firststreetonline.com

Laserlaite, joka leikittää kissaasi 

perpetualkid.com

Vessanpontön kansi, minkä voi nostaa ylös jalalla

amazon.com

Vessapaperiteline, mikä ei hukkaa paperin alkupäätä

remodelista.com

Kaukosäädin, missä on pullonavaaja samassa

geekologie.com

Jäätelötötterö, mikä pyörii itsestään. Tunge vain kieli siihen ja nauti!

womansday.com

Popcornkone, mikä laukaisee poppareita suuhusi

popcornindiana.com

Soijasäiliöllä varustetut syömäpuikot

ohgizmo.com

Teepussipingviini

alebady.com

Pyörivä spagettihaarukka

womansday.com

Kohta voi heittää lääkkeet ja reseptit häkkikomeroon, jos tämä trendi leviää myös Suomeen. Intiassa juodaan lehmän virtsaa, sillä sen uskotaan parantavan sairauksia. Minkä tahansa lehmän virtsa ei tosin kelpaa vaan sen pitää pulputa neitsytlehmästä. Lehmähän on Intiassa, ja siis hindulaisuudessa pyhä eläin, eikä sitä saa tappaa. Niitä kipitteleekin siellä pitkin poikin ja missä sattuu.

Voihan se virtsa toki parantaakin, mistä sen tietää, mutta kun silmä ei ole tottunut tällaiseen, niin aika härskiltä tuo videolla jotenkin näyttää. Kaveri juoksee muki ojossa kohti lehmän berberiä, kun se alkaa virtsata ja lipittää sitten mukistaan kaiken edes irvistämättä tai kakomatta. Kai sitä kaikkeen tottuu.

Etelä-Afrikassa safariajelulla ollut auto teki jotain sopimatonta, ainakin norsun mielestä. Se tuli liian lähelle katselemaan ja pöristelemään. Hieman kauempana ja taaempana ajanut auto kuvasi koko episodin videolle.

Norsu kävelee tiellä, ja uhkarohkea kuski ajaa autollaan sen perässä. Sitten norsu kääntyy ja samalla osat vaihtuvat – auto ei enää pörrääkään norsun perässä vaan norsu auton. Hetken siinä pyörittyään norsu päättää pistää auton katolleen. Toivottavasti se jätti kotteron rauhaan sen jälkeen ja jatkoi matkaansa. Autossaolijat saivat varmasti opetuksen. Jätetään luonto rauhaan.

Rauhallisen oloinen mopsi-koiranen makoilee levollisesti matolla. Kaikki näyttää olevan ok. Ei tarvitse haukkua vieraita eikä vahtia ikkunassa. Voi vaan olla.

Sen päällä keikkuu kuitenkin jotain pelottavan innokasta. Nimittäin kissanpentu, jonka seuraava kohde on tuo lattialla röhnöttävä kaveri. Kissa käy koiran kimppuun kuin sika limppuun. Mopsi-poloinen katselee omistajaansa hämillään. Se ei tiedä, mitä kissa tarkalleen ottaen tekee, miksi se tekee ja miten siihen pitäisi reagoida. Mutta kärsivällisesti se istua kököttää kuitenkin paikallaan ja toimii leluna kissalle.

Evästevalinnat