Joillekin se on niin vaikeaa – osua autollaan vain yhteen parkkiruutuun. Onneksi jotkut toiset taas osaavat sitten opettaa asiallisesti ja nätisti näitä oppijoita. Tähän on koottu 14 kuvaa hieman väärin parkkeeraavista tyypeistä, jotka ehkä osaavat tämän jälkeen tehdä sen paremmin. Harjoitus tekee kuitenkin mestarin.

Parkkipaikka vain sulle.

Lähde

Työkaverit huomautti silleen vienosti, että ei osunut ruutuun.

Lähde

Parkkeerauskisan voittaja!

Lähde

Ja toinen palkinto menee…!

Lähde

Perä ei osunut sitten millään.

Lähde

Kruunuprinsessan ikioma paikka.

Lähde

Palopostin viereen parkkeeraaminen omalla vastuulla.

Lähde

Koska “mä käyn tuolla vaan nopeesti”.

Lähde

Käy se näinkin.

Lähde

Monta yksittäistä parkkiruutua vapaana, käyttää silti kahta.

Lähde

Kolme erilaista tyyliä.

Lähde

Miksi?

Lähde

Isot autot on kaikkein vaikeimpia saada ruutuun…

Lähde

Tämä sen sijaan on ihan ok…

Lähde

… koska mieluummin kävellen kaverin kanssa kuin autolla.

Debi on nainen, joka työskentelee kaupankassalla. Hän tekee usein tuplavuoroa töissä saadakseen edes pienen summan rahaa säästöön. Mutta pitkistä työvuoroista huolimatta Debi jaksaa hymyillä kaikille. Hän jaksaa väsymyksestä huolimatta olla aina positiivinen ja kannustava.

Tästä syystä näyttelijänä ja taikurina työskentelevä Daniel Fernandez halusi yllättää naisen antamalla tälle 500 dollaria.

Parasta tässä jutussa on se, että Debi kertoo hänen elämänasenteensa olevan tapa, jonka hän on itse valinnut. Se on siis jotain sellaista, josta me kaikki voimme ottaa oppia – ja muuttua ehkä itsekin pikku hiljaa yhdeksi hymyksi.

Ohion yliopiston soittokunta jaksaa viihdyttää yleisöään muutenkin kuin musiikilla. Soittokunta esittää shownsa amerikkalaisen jalkapallopelin väliajalla ja usein heidän repertuaariinsa kuuluu jonkun tutun hahmon, logon tai sanojen muodostaminen kentälle. Bändin jäseniä on nimittäin sen verran paljon, että jopa Michael Jackson pystyy vetämään moon walkia kentällä. Samalla tietysti soittimista raikaa Billie Jean.

Jos joku väittää, etteivät naiset osaa parkkeerata, niin väärässä ovat. Tämä pieni tyttö kulkee kovalla vauhdilla pyöränsä kanssa ja parkkeeraa sen upeasti kahden toisen pyörän väliin. Näin se homma hoidetaan.

Äh, taas matto on rytyssä.

No eipä muuten ole, nimittäin matto on ihan suorassa, se vain näyttää ryttyiseltä. Maton suunnittelija on vain halunnut vähän hassutella. Kuvioilla ja varjoilla voi saada aikaan yllättävän harhaan johtavia kokonaisuuksia.

Tässä on 10 lattiaa ja mattoa, mitkä saavat aikaan optisen illuusion.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Viralnova