Haita kalastaessa käytetään yleensä tukevia turvavälineitä, sillä satoja kiloja tai jopa tonneja painavat hait vievät helposti ihmisen mennessään. Tällä videolla tyhmän uhkarohkea poika halusi todistaa kavereilleen olevansa kova jätkä.

Tämän seurauksena poika veti kalliolle 4 metrisen hain pelkästään käsiensä avulla. Toivottavasti pojat päästivät taistelun jälkeen tämän kalan kuitenkin takaisin mereen.

iityyli.fi on uusi verkkokauppa joka yhdistää katutyylin ja Applen tarvikkeet yhteen paikkaan.

iityyli tuo maahan skins -tarroja, kuoria ja oheistarvikkeita. Monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta saat laitteesi näyttämään juuri sinunlaiselta. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen sinulla on 14 päivän palautusoikeus!

Käy tutustumassa koko valikoimaan osoitteessa www.iityyli.fi

Vivas tarjoaa kaikille lukijoille -15% alennuksen koko ostoksesta alennuskoodilla: “vivas”

Ravintoloissa ja baareissa on kohteliasta jättää hieman tippiä tarjoilijalle. Summa ei ole yleensä suuri, mutta silti mieltä piristävä.

Miehet kysyivät tarjoilijoilta paljonko he toivoisivat tippiä, ja mikä on suurin tippisumma mitä he ovat saaneet. No, he aikoivat pistää paremmaksi ja antaa tippiä 200 dollaria!

Tarjoilijoiden ilmeet ovat katsomisen arvoisia, ja he ovat todella kiitollisia miehille.

Aseenkantolupia kiristetään jatkuvasti, mutta esimerkiksi Amerikassa joistakin osavaltioista aseen voi saada tavallisesta kaupasta. Tällä videolla aseidenkantolupa on selvästi myönnetty väärille henkilöille, sillä miehet räiskivät aivan miten sattuun.

Hulluinta on, että miehet vielä nauroivat tilanteen jälkeen aivan kuin kyseessä olisi ollut hauska pila. Mitä jos luoti olisi esimerkiksi kimmonnut kivestä vieressä ampuneeseen mieheen?

Ennakkoluulot ovat useimmilla ihmisillä vahvoja, ja se on osottautunut suureksi huolenaiheeksi. Kaikki me olemme samanlaisia, näytimme me sitten miltä vain.

Tämä video on hyvä esimerkki siitä, miten ennakkoluulot vaikuttavat esimerkiksi toisten ihmisten auttamiseen.

Jos verrataan varakkaan näköistä bisnesmiestä ja köyhää koditonta, niin ei ole hankalaa päätellä kumpaa autetaan vähemmän. Bisnesmiestä autettiin joka kerta kun hän kaatui, mutta koditonta auttoi vain kaksi ihmistä kymmenestä. Molempia esitti täysin sama ihminen, mutta ulkonäkö tekee tehtävänsä ja luo tuomitsevat ennakkoluulot.